21. marts 2019
Overlæge Jens-Christian Holm og flere forfattere holder foredrag på Holbæk bibliotek
Overlæge Jens-Christian Holm og flere forfattere holder foredrag på Holbæk bibliotek
Foto: Thomas Lekfeldt/Scanpix Denmark
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Kendt læge holder foredrag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Kendt læge holder foredrag
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. september 2018 kl. 08:52
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Overlæge Jens-Christian Holm og flere forfattere holder foredrag på Holbæk Bibliotek i forbindelse med Fagbogens Dag

Holbæk: Holbæk Bibliotek og Dansk Forfatterforening invitere til Fagbogens Dag, fredag den 5. oktober hvor man kan møde overlæge Jens-Christian Holm, samt forfatterne Jan Sohn, Lene Floris og Malene Wilken og høre dem fortælle om deres bøger.

Jens-Christian Holm er forskningsansvarlig overlæge i pædiatri (børnesygdomme), klinisk ekstern og forskningslektor ved Københavns Universitet og leder af Enheden for overvægtige børn og unge på Holbæk Universitets Hospital. Jens-Christian Holm vil fortælle om forskningen bag hans seneste bog "Vægttab der holder hele livet" Jens-Christian Holm er kendt for "Holbækmodellen", som er en effektiv behandling af svær overvægt hos børn og unge.

Lene Floris er mag.art i europæisk etnologi fra Københavns Universitet og master of Public Governance fra Copenhagen Business School. Med baggrund i hendes seneste bog "Bedre byggeskik: bevægelse og bygninger", vil Holbækborgeren Lene Floris fortælle om byggeskik og arkitektur i Holbæk.

Malene Wilken er forfatter og foredragsholder, og kendt for hendes to bøger om sejlads i Middelhavet og Europas mange floder og kanaler. Malene Wilken vil fortælle om hendes rejseoplevelser.

Jan Sohn, Holbækborgere og lokalhistorikere, vil fortælle om hans kommende bog " Borgerkrigen i Holbæk"

Arrangementet foregår fredag den 5. oktober i forhallen på Holbæk Bibliotek og der er gratis entre. Adressen er Nygade 9-13, 4300 Holbæk.

Fagbogens dag er et landsdækkende arrangement i et samarbejde mellem biblioteker og Dansk Forfatterforenings faglitterære gruppe.

En dag, der skubber på faglitteraturens betydning og rolle i samfundet og skabe opmærksomhed om forfatteres virke og arbejdsprocesser. Og en dag, der giver mulighed for at møde Holbæk lokale fagforfattere.

Der er mere info på bibliotekets hjemmeside.n

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk