17. september 2019
Karen Fastrup er født i 1967 og står blandt andet bag romanen Brønden.
Karen Fastrup er født i 1967 og står blandt andet bag romanen Brønden.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Karen Fastrup besøger No1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Karen Fastrup besøger No1
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. marts 2019 kl. 15:11
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Fællesskab Tølløse, Holbæk Bibliotekerne og læseklubben Tølløse inviterer endnu en gang til en aften i litteraturens tegn på No1 i Tølløse. Torsdag den 28. marts kl. 19.30 kan du møde forfatteren Karen Fastrup.

Karen Fastrup fortæller om sin nye roman Hungerhjerte, om skriveprocessen og sine overvejelser om det at skrive autofiktion. Hun fortæller åbent om den sygdom, romanen beskriver, og om hvordan hun har arbejdet med at formidle det stof litterært.

I foredraget taler hun også om romanens psykologiske belysninger af forældre-børn-relationer i en tid og et miljø, som var i strid med sig selv. Om 1970'erne som en brydningstid, der også satte sine spor i familien samt om det at vokse op i et hjem, der var præget af storebrorens død som otteårig.

Karen Fastrup er født 1967 på Askov Højskole og bor nu på Frederiksberg. Fra 2012 - 2014 boede Karen Fastrup i Tanzania. Hun har et anmelderrost forfatterskab bag sig og debuterede i 2000 med romanen Brønden. Siden har hun udgivet børnebogen Kampen om Syrakus (med Niels Lyngsø), romanerne Mine syvogtyve sansers elskede, Begravelsen, Udfordringen og i 2018 den selvbiografiske roman Hungerhjerte, som beskriver hendes pludselige psykiske sygdom, indlæggelser på psykiatriske afdelinger og kampen ud af sygdommen.

Hungerhjerte er også en fortælling om kærlighed, barndom og relationen mellem forældre og børn.

Hungerhjerte er nomineret til DR Romanprisen 2019. Billetter kan købes på biblioteket eller via bibliotekets hjemmeside og arrangementet er støttet af Statens Kunstfond.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk