19. september 2020
Osted Kirke lægger i den kommende weekend kirkerum til en julekoncert med Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandekor. Privatfoto.
Osted Kirke lægger i den kommende weekend kirkerum til en julekoncert med Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandekor. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Julekoncert i Osted

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Julekoncert i Osted
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. december 2019 kl. 09:02
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Osted: Søndag den 8. december klokken 16 giver Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor under ledelse af Merethe Køhl Hansen koncert i Osted Kirke.

Sorø Klosterkirkes Drenge- og Mandskor er oprettet i 2012 og består af korskole, drengekor og mandskor. Repertoiret er klassisk korsang fra tidlig musik til nyt. Koret har for eksempel sunget Faurés Requiem, Schuberts Messe i G og samarbejdet med komponisten og jazzbassisten Jimmi Roger Pedersen om Kyndelmisse/Natkirke med værket 'Lyset'.

Til koret er udover dirigent tilknyttet en sangpædagog Louise Pape og akkompagnatør Tórður Frímannsson á Brunni. Koret har siden starten for syv år siden medvirket ved festgudstjenester og koncerter i Sorø Klosterkirke, ligesom det er blevet til optrædener uden for Danmarks grænser heriblandt en korrejse til Lübeck, Flensborg, Paris og senest i England, med fokus på den traditionsrige evensong.

Der er gratis adgang til koncerten i Osted Kirke, og alle er velkomne.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk