7. juli 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: International toiletdag på observatorium

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

International toiletdag på observatorium
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. november 2018 kl. 10:45
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Brorfelde: Hvordan går man på toilet i rummet? Og hvad sker der egentligt, når man skyller ud i toilettet her på jorden? På Brorfelde Observatorium markerer vi FNs Internationale Toiletdag ved at dedikere hele weekenden til alle slags toiletter - fra naturens hul, til fortidens das, det moderne porcelæntoilet og helt ud til støvsugertoilettet på ISS, den internationale rumstation.

I 2013 udpegede FN's generalforsamling officielt den 19. november som den internationale toiletdag, som en anledning til at øge bevidstheden om og inspirere til handling for at tackle den globale sanitetskrise - et emne, der ofte er forsømt og indhyllet i tabuer, men som FN's generalsekretær, Ban Ki-moon, sagde tilbage i 2013, og disse ord er stadig ligeså relevante i dag: "Vi må bryde tabuerne."

Det vil vi gerne hjælpe med på Brorfelde Observatorium. Derfor dedikerer vi weekenden op til med masser af aktiviteter, der sætter fokus på noget, alle levende væsner gør: Går på toilettet på mere eller mindre etablerede toiletter. Gæt en lort, og lav din egen - ud af andre former for materialer. Vi gætter, pynter og går ud i bakkerne for at undersøge efterladenskaber fra dyr. Alt sammen krydret med fortællinger om toiletter, hygiejne og forskellige former for ekskrementer. Billetter kan enten købes i forsalg eller i døren, så længe lager haves.

NB: Brorfelde Observatorium forbeholder sig retten til at ændre i programmet, grundet vejrforhold eller andet. Hvis det bliver overskyet, så tilpasses programmet, så man stadig er garanteret en stjernestund. Købte billetter refunderes kun i tilfælde af aflysning af arrangementet. Billetgebyr, samt transaktionsgebyrer i forbindelse med køb af billetter, refunderes ikke.

Tip os


mcred@sn.dk

Sommerpakken giver 50% rabat på entré til mange oplevelser som f.eks. museer. Benytter du dig af de gode tilbud ?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk