1. august 2021
Rikke Hjulmand skal blandt andet bruge sin tid på at mobilisere borgere, foreninger og andre fællesskaber.
Rikke Hjulmand skal blandt andet bruge sin tid på at mobilisere borgere, foreninger og andre fællesskaber.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: I spidsen for Bevæg dig for livet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

I spidsen for Bevæg dig for livet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. juni 2019 kl. 12:49

Lejre Kommune: Rikke Hjulmand er 1. juni begyndt som projektleder for Bevæg dig for Livet i Lejre Kommune.

Lejre Kommune blev for nylig en del af det landsdækkende initiativ Bevæg dig for livet, som er et partnerskab med DGI og DIF (Dansk Idræts Forbund). Formålet er at få flere borgere til at dyrke idræt, gerne i fællesskab med andre. Helt konkret er ambitionen, at halvdelen af befolkningen skal være aktive i en idrætsforening inden 2025, og 75 procent af borgerne skal erklære sig fysisk aktive.

Rikke Hjulmand får en afgørende rolle: hun skal mobilisere borgere, foreninger og andre fællesskaber, så endnu flere får øje på glæden ved idræt - også dem, der har lidt svært ved at komme i træningstøjet. Og Rikke Hjulmand har gode forudsætninger for at lede projektet til succes: Fra 2015-18 har hun været med til at udvikle selve konceptet bag Bevæg Dig For Livet. Med base i Idrættens Hus har hun især arbejdet med foreningsudvikling, uddannelse og frivillighed, og hun har skabt sig et vidt forgrenet netværk i idræts- og foreningsverdenen.

"Jeg glæder mig helt vildt til at begynde i Lejre Kommune. Det bliver spændende at skulle omsætte ideerne og visionerne til praksis lokalt. Og så har Lejre altså nogle helt særlige kvaliteter. Der er så meget lækker natur, hvor det er oplagt at dyrke motion. Kommunen har jo både skov og vand, og jeg er sikker på, at det vil være en rigtig god ramme for mange af aktiviteterne", siger Rikke Hjulmand.

Hun har selv dyrket idræt hele sit liv. Som ung var hun en del af den danske badminton-elite, og som volleyballspiller i DHG og Holte har hun spillet flere end 40 landskampe. Hun har trænet andre i både svømning og badminton, og som motionist har hun været godt rundt i forskellige sportsgrene - fra løb og yoga til springgymnastik og golf.

Thure Dan Petersen, chef for Kultur & Fritid i Lejre Kommune, fortæller om valget af den nye projektleder:

"Rikke har jo en dyb forståelse for hele ideen bag Bevæg Dig For Livet. Hun er god til at skabe forbindelser og netværk, og så besidder hun både stærke analytiske kompetencer, praktisk erfaring og evnen til at binde mennesker og interesser sammen. Jeg er overbevist om, at det er præcis den kombination, vi har brug for".

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk