13. maj 2021
Hvalsø IF indleder forårssæsonen med to altafgørende opgør mod AIK Strøby og Raklev GI. Her et billede fra et tidligere opgør mod Benløse. Foto: Morten Knudsen.
Hvalsø IF indleder forårssæsonen med to altafgørende opgør mod AIK Strøby og Raklev GI. Her et billede fra et tidligere opgør mod Benløse. Foto: Morten Knudsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvalsø IF i knald eller fald kampe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvalsø IF i knald eller fald kampe
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 15. april 2021 kl. 11:10

Hvalsø: Fodboldklubben Hvalsø IF's 1. herre senior har brug for at ramme en opadgående formkurve allerede i denne måned, hvor klubben indleder forårssæsonen.

HIF lægger nemlig fra land med to nervepirrende opgør i serie 1, som vil afgøre om holdet i foråret skal spille oprykningsspil til Sjællandsserien eller om nedrykning til Serie 2. Først kamp spilles ude imod AIK Strøby lørdag den 14. april, mens Raklev GI gæster Hvalsø den 21. april. De to knald eller fald kampe er HIF's udsatte opgør fra efteråret 2020, hvor turneringen gik i vinterdvale før planlagt pga. coronanedlukningen.

Inden de to kampe mod AIK Strøby og Raklev, der spilles uden tilskuere på lægterne, ligger HIF lige præcis på den frelsende syvendeplads, som giver adgang til oprykningsspillet. Men HIF ligger i et tæt felt på fem hold, som kæmper om to pladser til slutspillet om billetten til Sjællandsserien.

Når de to udsatte kampe pludselig bliver så afgørende, skyldes det, at DBU-Sjælland har besluttet at omlægge turneringen, så man i stedet for som normalt at spille alle mod alle i foråret, opdeler rækken i et op- og et nedrykningsspil. En struktur der også anvendes i Superligaen.

Tip os


mcred@sn.dk

Selvom Danmark har skrottet vaccinerne fra AstraZeneca og Johnson & Johnson, arbejdes der på en model, så man frivilligt kan vælge dem. Kunne du finde på det?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk