6. juni 2020
Hvalsø Bio forlænger biografens lukkeperiode. Foto: Holger Vincents.
Hvalsø Bio forlænger biografens lukkeperiode. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hvalsø Bio holder lukket indtil videre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hvalsø Bio holder lukket indtil videre
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 02. april 2020 kl. 11:23
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Biografen i Hvalsø har valgt at følge de skærpede instruktioner, som regeringen og sundhedsmyndighederne har indført i forbindelse med Corona-virussen.

- Vi har - i overensstemmelse med myndighedernes anbefalinger den 11. marts - oplyst, at biografen er lukket indtil den 29. marts inklusive. Som Corona-virus situationen udvikler sig, vil dette ikke være muligt og forsvarligt. Regeringen og sundhedsmyndighederne har indført yderligere restriktioner i forbindelse med forsamlinger. Dem følger vi, siger Peter Langager, formand for Hvalsø Bio.

- Biografen er derfor lukket indtil videre. Vi åbner, når det igen bliver forsvarligt for publikum og vores medarbejdere at vise film i Hvalsø Bio. Vi glæder os til at se jer igen, fortsætter formanden.

Operabio
Metropolitan Operaen har aflyst alle forestillinger i resten af sæsonen. Det betyder, at "Den Flyvende Hollænder", "Tosca" og "Maria Stuart" er aflyst - fordi de simpelthen ikke er indspillet.

Biografen refunderer gerne billetter til aflyste forestillinger.

Hvis billetten er købt på biografens hjemmeside med kreditkort, tilbageføres beløbet på det anvendte kreditkort. Bestillingsgebyret refunderes ikke.

Hvis man har købt billetten i billetsalget, skal man derimod sende en mail på bio@hvalsoebio.dk med navn, forestilling, dato og pladser (række og pladsnummer), bankkonto samt telefonnummer. Hvalsø Bio vil efterfølgende ringe billetkøberen op, da biografen bruge billetnummeret, så man opfordres til at have sin billet parat.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk