20. oktober 2021
The Formænd med Sejergaardsskolens skoleleder Eva Hede i front giver koncert på netop privatskolen den 4. november. Foto: Mikael Helmer Vester.
The Formænd med Sejergaardsskolens skoleleder Eva Hede i front giver koncert på netop privatskolen den 4. november. Foto: Mikael Helmer Vester.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hundredvis har sikret sig billet til 1980er-brag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hundredvis har sikret sig billet til 1980er-brag
Opdateret 07. oktober 2021 kl. 10:29
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. oktober 2021 kl. 07:32
Af Holger Vincents

Tølløse: Når Sejergaardsskolen om præcis én måned slår dørene op til den helt store 1980erfest, bliver det med hundredvis af publikummer i privatskolens hal.

Det fortæller Holger Beck, guitarist i Sejergaardsskolens husorkester, 'The Formænd', der med skoleleder Eva Hede i front går på scenen torsdag den 4. november kl. 19.00.

- Lige nu er vi på 500 publikummer. Der er solgt 300 billetter i handlen, og så har vi 200 sponsorbilletter ude, fortæller Beck, der også er musikskoleleder skolen.

"Forrygende" opbakning

Med de skrottede coronarestriktioner kan hallen rumme helt op til 850 dansende og syngende gæster, så der er fortsat mulighed for at sikre sig en billet til koncerten. Alligevel er Holger Beck allerede godt tilfreds med den lokale opbakning til det, der tegner til at blive en velbesøgt aften.

- Det har været helt forrygende. Hvis vi kigger på antallet af sponsorer, har vi aldrig haft så mange. Det er helt tydeligt, at folk har tænkt, 'det her skal vi bare bakke op om', og det er vi utroligt taknemmelige for, lyder det fra medlemmet af The Formænd.

Kæmpe forløsning

Lysten til at bidrage til det nostalgiske brag falder på et ekstra tørt sted, da Sejergaardsskolen under coronakrisen blev efterladt med en kæmpe ekstraregning, da en koncert med Sko/Torp i sidste øjeblik måtte flyttes til Tølløse Hallen i forbindelse med en stramning af restriktionerne.

Nu er de trælse tider med forbudte forsamlinger og livemusik bag bilruder heldigvis fortid, og dén udvikling udløser noget nær ekstase hos Holger Beck og de øvrige medarbejdere på den musikglade skole.

- Det er en kæmpe forløsning, at vi endelig er tilbage til en hverdag, hvor vi kan lave de her sjove ting, for det har været smådeprimerende med aflysninger og omkostningsrige flytninger. Nu skal vi se fremad, fastslår han.

Fællessang i hallen

Og noget kunne tyde på, at der også bliver tale om en musikalsk forløsning, når kalenderen skriver torsdag den 4. november. Under overskriften '80er-syng-dansk-aften' lover The Formænd nemlig levere den ene ørehænger efter den anden fra et årti, mange betegner som dansk popmusiks guldalder. Håbet er samtidig, at hele salen vil stemme i undervejs og på den måde sende stemningen op i højeste gear.

- Det er stort alt, hvad vi har af danske bands og solister fra 1980erne, der er repræsenteret. Tøsedrengene, Ray-Dee-Ooh, Gnags, Sanne og mange, mange andre - det er en hitparade, lover Holger Beck om repertoiret.

- På en del af numrene vil vi smide teksten op en storskærm, og så håber vi, folk har lyst til at skråle med, fortsætter musikskolelederen.

Tip os


mcred@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk