26. februar 2021
Lørdag den 30. januar deltager Hornbeer i en online-ølsmagning sammen med en lang række andre bryggerier. Arkivfoto: Mie Neel.
Lørdag den 30. januar deltager Hornbeer i en online-ølsmagning sammen med en lang række andre bryggerier. Arkivfoto: Mie Neel.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hornbeer med i Facebook-dyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hornbeer med i Facebook-dyst
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. januar 2021 kl. 05:37

Sæby: Lokale bryggerier fra hele landet deltager i den fjerde udgave af Danmarks Største Virtuelle Ølsmagning - en konkurrence som Royal Unibrew's brewpub og webshop, Anarkist Beer & Food Lab og Craft Makers Collective står bag. Og for første gang er også Lejres Hornbeer på deltagerlisten i den virtuelle ølsmagning.

- Vi er blevet inviteret, forhåbentlig fordi vi laver nogle gode øl, siger ejer af Hornbeer, Jan Sandgren Jensen, som skal dyste mod Grauballe Bryghus fra Silkeborg i en indtil videre hemmelig kategori af øl.

Fem timers smagning
Ølsmagningen foregår således, at en kasse med 12 øl fra 12 forskellige bryggerier kan bestilles direkte til hoveddøren frem til slutningen af januar eller så længe lager haves. Herefter gælder det blot om at holde øllene kolde, og så hoppe ind på brewpubben Anarkist Beer & Food Labs Facebookside lørdag 30. januar kl. 14:00 og følge med i livestreamet, der vil vare cirka fem timer.

Tiltrængt ølsalg
Jan Sandgren Jensen selv er naturligvis også med blandt de omkring 2000 deltagende ølsmagere landet over, og han ser først og fremmest frem til at deltage, snarere end at løbe med sejren.

- Vi er ikke med for vinde, men for at være med. Jeg forventer en sjov dag med mange timers god ølsmagning, siger ølmanden, som med bryggeriets deltagelse også kan se frem til et tiltrængt salg i en svær tid.

- Der bliver også solgt en god sjat øl, og det gør ikke noget i disse tider. Vi er hårdt ramt, da mange af vores kunder er restaurationer og barer, og det er svært at sælge øl til dem i øjeblikket, siger.

Hornbeer sælger normalt omkring 200.000 liter øl om året - primært til det nu nedlukkede restaurationsliv.

Tip os


mcred@sn.dk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk