27. februar 2021
Hos House of Candy i Tølløse melder indehaver Daniel Ruben Bloch Galvez om flere sliksultne kunder i løbet af ugen. Arkivfoto: Tomas Skov.
gallery icon

Se billedserie

Hos House of Candy i Tølløse melder indehaver Daniel Ruben Bloch Galvez om flere sliksultne kunder i løbet af ugen. Arkivfoto: Tomas Skov.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hjemlig hygge hitter i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hjemlig hygge hitter i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 19. januar 2021 kl. 06:23
Af Tomas Skov

Tølløse: Den seneste nedlukning, der har medført at både alle skolebørn og en betydelig del af deres voksne nu arbejder hjemmefra, har skubbet til vores forbrug. Særligt iøjnefaldende er indtaget af slik hos SuperBrugsen i Tølløse, hvor salget er gået pænt frem.

- Vi har solgt mere end vi plejer. Mange sidder jo derhjemme i sofaen, og kan praktisk talt intet foretage sig - og så må der gerne komme lidt hygge på bordet, siger uddeler Henrik Lassen, der af samme årsager også sælger godt med drikkevarer.

- Vi har haft god vækst i salget i løbet af 2020 og derefter, og det er en bred vifte af alkohol, fortæller uddeleren, som samtidig glæder sig over, at kunderne er gode til at bruge hele åbningstiden fra morgen til sidst på dagen.

Fredag hele ugen
Hos House of Candy i Vestergade i Tølløse har nedlukningen ikke entydigt de samme positive effekter på salget af de 400 varianter af slik i butikken.

- Jeg sælger mindre, fordi skolerne er lukkede. Til gengæld kommer mange voksne og blander lidt mere slik på en mandag eller en tirsdag, hvor det før kun var om fredagen. Så der kommer flere i løbet af ugen, fortæller indehaver Daniel Ruben Bloch Galvez.

Tip os


mcred@sn.dk

Efter 1. marts vil det igen være muligt at få udbetalt de resterende feriepenge. Tager du imod tilbuddet?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk