19. oktober 2021
Heller ikke i år for børn og voksne i Tølløse mulighed for at trække i de uhyggelige gevandter og tage turen ned gennem byen.Arkivfoto: Susanne Helmo.
gallery icon

Se billedserie

Heller ikke i år for børn og voksne i Tølløse mulighed for at trække i de uhyggelige gevandter og tage turen ned gennem byen.Arkivfoto: Susanne Helmo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Halloween-march gennem Tølløse aflyst for andet år i træk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Halloween-march gennem Tølløse aflyst for andet år i træk
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. oktober 2021 kl. 11:57
Af Holger Vincents

For andet år i træk må små som store zombier, monstre og hekse kigge langt efter den ellers så traditionsrige halloween-march gennem Tølløse. Det er nemlig blevet besluttet helt at droppe de uhyggelige festligheder på gader og stræder, som skulle have fundet sted fredag den 29. oktober.

Det oplyser Henrik Lassen, uddeler i SuperBrugsen Tølløse, der er én af de lokale tovholdere bag optoget gennem byen.

- Vi har valgt at aflyse, fordi vi ikke vil risikere, at der kommer en ny coronabølge. I den situation vil et arrangement som halloween bidrage til smittespredningen, forklarer han om begivenheden, der normalt lokker mellem 500-1000 udklædte lokale til.

Meldingen kommer på et tidspunkt, hvor antallet af daglige coronasmittede i Danmark ellers er lavt, ligesom det er adskillige uger siden, vi alle sammen kunne vinkel farvel til de sidste restriktioner.

Men trods normaliseringen af samfundet er der altså ingen tvivl i styregruppen bag halloween, der også tæller Sparekassen Sjælland, om at slå bremserne i på Tølløses egen udgave af højtiden.

- Det er ikke ret lang tid siden, vi så en store smittestigning i St. Merløse, der var meget tæt på en nedlukning af sognet. Det vi skal huske på er, at det er skolerne, der kommer til at stå med udfordringerne, hvis en masse børn bliver smittet, siger Henrik Lassen.

På spørgsmålet om hvorvidt halloween-marchen kan risikere helt at blive lagt i graven efter to aflysninger i træk, kan brugsuddeleren dog indgyde en smule håb.

- Vi har aftalt, at vi ser til næste år, om der er stemning for at gennemføre arrangementet, siger Henrik Lassen.

Tip os


mcred@sn.dk

Rejser du til udlandet i år?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk