20. oktober 2021
EDC Hvalsøs ejere og medarbejdere kan glæde sig over, at forretningen er blevet præmieret med Spar Nords ?Succesvirksomhed 2021?. Foto: EDC Hvalsø.
EDC Hvalsøs ejere og medarbejdere kan glæde sig over, at forretningen er blevet præmieret med Spar Nords ?Succesvirksomhed 2021?. Foto: EDC Hvalsø.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Hæder til lokal mægler

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hæder til lokal mægler
Opdateret 13. oktober 2021 kl. 09:08
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 13. oktober 2021 kl. 06:46
Af Holger Vincents

Hos EDC Hvalsø på Hovedgaden i Hvalsø har medarbejderne fået lidt ekstra at smile over.

Den lokale mægler er nemlig netop kåret til Succesvirksomhed 2021. En pris Spar Nord uddeler i samarbejde med revisionsfirmaet BDO.

- Det er vi selvfølgelig stolte over, og det er ikke mindst lykkedes takket være vores dygtige medarbejdere, fortæller ejendomsmægler Søren Andersen, der ejer EDC Hvalsø sammen med Finn Nejstgaard.

Positive tal

Hæderen fra banken, der tidligere havde en filial i byen, tilfalder EDC Hvalsø, fordi mægleren kan bryste sig af flere positive tal på bundlinjen.

Mere konkret har virksomheden præsteret vækst før skat hvert år de seneste fem år, mens soliditetsgraden ligger over 15% i det seneste regnskabsår. Egenkapitalen er ligeledes vokset i løbet af de seneste fem år, ligesom der er "skabt resultater med det givne kapitalgrundlag", som det hedder i begrundelsen.

- Det er først og fremmest hårdt arbejde, og så en pæn portion sund fornuft, lyder forklaringen fra Søren Andersen.

- Derudover går vi meget op i at behandle vores kunder pålideligt og ærligt. Det er altafgørende, når man er et lokalt foretagende, og vi selv bor i området, tilføjer ejendomsmægleren, der har været en del af EDC Hvalsø i 22 år.

Ud over at kunne fremvise flotte forretningsmæssige resultater, er mægleren gået ind og støttet en række af byens butikker under coronakrisen, ligesom EDC Hvalsø sponsorerer flere af de lokale foreninger.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, der skal lægges klima-afgifter på flyrejser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk