1. juni 2020
Dennis Mathiessen er den ene af to lokale initiativtagere, der har haft held med at trække DM i sportsdans til Hvalsø. Arkivfoto: Holger Vincents.
Dennis Mathiessen er den ene af to lokale initiativtagere, der har haft held med at trække DM i sportsdans til Hvalsø. Arkivfoto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Håber på DM til august

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Håber på DM til august
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. marts 2020 kl. 11:41
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Det planlagte DM i sportsdans i Hvalsø Hallerne i weekenden den 28.-29. marts kan som så mange andre begivenheder ikke gennemføres på grund af coronavirusset.

Meldingerne fra arrangøren bag Danmarksmesterskabet, foreningen Dans Gør en Forskel, lyder dog, at man arbejder på højtryk for at rykke konkurrencen til et tidspunkt senere på året.

- DM er udskudt på ubestemt tid, men vores ønske er at gennemføre mesterskabet til august. Intet er sikkert endnu, og vi kender heller ikke datoen, men vi håber meget på, at det lykkes, siger Dennis Mathiessen, der sammen med Davith Hegaard har taget initiativ til at hente DM i sportsdans til Hvalsø.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk