11. april 2021
16-årig ung mand har fået en kedelig sag på halsen efter en festlig aften i Kirke Hyllinge.
16-årig ung mand har fået en kedelig sag på halsen efter en festlig aften i Kirke Hyllinge.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Grov telefonfis fik konsekvenser for ung festabe

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Grov telefonfis fik konsekvenser for ung festabe
Opdateret 06. april 2021 kl. 14:47
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. april 2021 kl. 14:43
Af Holger Vincents

Kirke Hyllinge: Ligesom i fablen om drengen, der blev sat til at vogte får, kan det også i virkelighedens verden have store konsekvenser at råbe ulven kommer, når der ikke er fare på færde.

Den lektie lærte en 16-årige knægt fra Kalundborg på den hårde måde, da han var til fest i Kirke Hyllinge lørdag aften.

Lidt efter klokken 01.00 modtog alarmcentralen en anmeldelse om et muligt knivstikkeri på en adresse i Kirke Hyllinge, men mere nåede politiet ikke at få at vide, før røret igen blev smækket på. På grund af anmeldelsens alvor kunne ordensmagten dog ikke se bort fra det mystiske opkald, og adskillige patruljer og en ambulance blev derfor sendt afsted for fuld udrykning.

Fremme på den oplyste adresse blev der dog ikke fundet tilskadekomne, ligesom anmelderen og mulige vidner var som sunket i jorden, og politiet besluttede sig derfor for at efterforske sagen.

Og kort tid efter lykkedes det at finde frem til ejeren af den mobiltelefon, der var blevet brugt til at indgive anmeldelsen om knivstikkeriet. Det viste sig, at betjentene ikke behøvede køre særlig langt.

Ejeren telefonen - en 17-årig ung mand - blev nemlig fundet til en ungdomsfest i Kirke Hyllinge. Han kendte imidlertid ikke noget til opkaldet, men forklarede at han havde lagt telefonen fra sig under festen.

Det viste sig, at en anden af deltagerne til festen - den 16-årige unge mand fra Kalundborg - havde misbrugt den 17-åriges telefon til det, han opfattede som "telefonfis".

Politiet delte imidlertid ikke den 16-åriges udlægning og sigtede ham derfor efter straffeloven for at have sat himmel og jord i bevægelse uden at have grundlag for det.

Den unge festabe og hans værger kan nu forvente at høre nærmere fra politiet, ligesom de sociale myndigheder vil blive underrettet om sagen.

Tip os


mcred@sn.dk

Regeringen overvejer mulighed for bilfrie søndage. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk