6. august 2020
Der skal synges, danses og spilles i uge 31 og 32, hvor Lejre Kommune har to gratis musikcalcamps på programmet. Alle kan deltage - uanset om man har stået på en scene før eller ej. Foto: Colourbox.
Der skal synges, danses og spilles i uge 31 og 32, hvor Lejre Kommune har to gratis musikcalcamps på programmet. Alle kan deltage - uanset om man har stået på en scene før eller ej. Foto: Colourbox.
Foto: Photographer:SerrNovik (Sergey N
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gratis musicalcamp for børn og unge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gratis musicalcamp for børn og unge
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. juli 2020 kl. 05:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Bevillingen fra regeringen til sommeraktiviteter for børn og unge har banet vej for hele to gratis musicalcamps i Lejre Kommune henover sommeren.

I uge 31 er det de kommende 4.- 6. klasser, der skal kaste sig ud i musik, sang og skuespil, mens det i uge 32 gælder de kommende 7.klasser og op til 17 år.

Tre professionelle musicalkunstnere står for de to musicalcamps, og alle kan deltage - uanset om man har stået på en scene før. Idéen med campen er nemlig at lære at blive mere modig og sikker på sig selv gennem en masse legende musicalaktiviteter sammen med andre børn og unge.

I front for musicalcampen står skuespiller Tomas Ambt Kofod - manden bag maskerne i kendte musicals som "Fantomet", "Skønheden og Udyret" og "Jekyll and Hyde", som har turneret i hele landet. Sammen med Bettie Uldal og Mads Granum, som også har mange år på bagen i musicalverdenen, vil han skabe en uforglemmelig uge for børn og unge i Lejre Kommune.

Ifølge Lejre Kommune er det et stærkt trekløver, der ved, hvordan man gennem musicalaktiviteter kan skabe masser af grin, stærke fællesskaber og små musicalforestillinger på bare en uge.

Et nyt tiltag som skal give de deltagende mulighed for at dygtiggøre sig inden for dans, teater, sang og udvikle sig til at blive "den bedste udgave" af sig selv på en scene.

Ønsker man at læse mere om de to musicalcamps eller tilmelde sig, skal man klikke sig ind på på www.oplevlejre.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk