7. marts 2021
Formand for Vores Skatepark, Anders Moe, er selv en flittig skater. Efter tre år bliver banen ved Allerslev Skole nu til virkelighed. Foto: Yohann Walter
Formand for Vores Skatepark, Anders Moe, er selv en flittig skater. Efter tre år bliver banen ved Allerslev Skole nu til virkelighed. Foto: Yohann Walter
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Godt nyt til skatere

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Godt nyt til skatere
Opdateret 08. oktober 2020 kl. 09:46
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. oktober 2020 kl. 14:49
Af Tomas Skov

Lejre: 11 sjællandske småbyer har fået penge til at skabe aktive fællesskaber lokalt. Nordea-fonden har valgt at støtte med 36 millioner kroner fra sin 'Her bor vi'-pulje, og Vores Skatepark i Lejre by er én af de heldige modtagere.

Bumlet vej

Foreningen Vores Skatepark blev etableret allerede for tre år siden i Lejre Stationsby. Med et budget på 600.000 kroner for realiseringen af den kommende skatebordbane ved Allerslev Skole stillede Lejre Kommune med 200.000, hvis Lokale- og Anlægsfonden matchede beløbet, og foreningen selv fandt de sidste 200.000.

- Det har været en lang og bumlet vej, men Nordea har sendt os komfortabelt i mål, siger formand for Vores Skatepark, Anders Moe, der selv er gammel skateboarder.

Klar til foråret

Den kommende bane på omkring 50x20 meter vil hovedsagligt henvende sig til mindre børn - men også mere rutinerede brugere kan få glæde af den. Det har blandt andet været et krav fra Lokale- og Anlægsfonden, at investeringen skulle tilgodese flere brugergrupper. Således bliver der også både et opholdssted og en styrketræningsfacilitet knyttet til skateboardbanen.

Foreningen går nu går i gang med at kigge på tilbud og finde en entreprenør, så arbejdet kan komme i gang inden længe.

- Vi går i jorden snarest muligt. Jeg satser og håber på, at børn og unge i Lejre kan skate på banen næste forår, siger Anders Moe.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk