21. september 2021
Traditionen tro inviterer Bagergårdens Genbrug til fødselsdagssalg. Foto: Bagergårdens Genbrug.
Traditionen tro inviterer Bagergårdens Genbrug til fødselsdagssalg. Foto: Bagergårdens Genbrug.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Genbrugsbutik fylder år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Genbrugsbutik fylder år
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. august 2021 kl. 12:04

Kirke Hyllinge: For 8. gang inviterer Bagergårdens Genbrug i Kirke Hyllinge til fødselsdagssalg den 6. og 7. august, og igen i år står er butikken klar med et væld af varer til gæsterne.

Det oplyser Bagergårdens Genbrug i en pressemeddelelse.

Det bugner af alt lige fra tøj, sko, køkkengrej, porcelæn, glas, legetøj, bøger, lamper, billeder til væggen, tasker, smykker og meget, meget mere, og meldingen fra forretningen er samtidig, at der er rig mulighed for at gøre en god handel.

Der er desuden forhåbninger om godt vejr, så en del af udvalget kan vises frem på fortovet ved butikken. Her sættes der også stole frem til gæsterne. Der vil til gengæld ikke blive serveret fødselsdagskringle og kaffe, te og saftevand. En beslutning der er truffet ud fra et hensyn til covid-19.

- Det har været et år med mange udfordringer, som har givet anledning til ændringer i håndteringen af varer og indretningen af butikken, ændringer som vi nu er rigtig glade for. Og hele vejen igennem har kunderne bakket os op i at få det hele til at fungere, lyder det fra Bagergårdens Genbrugs bestyrelse i pressemeddelelsen.

Butikken holder i øvrigt åbent fredag kl.12-17 og lørdag 10-13. Åbningstider der også er gældende under fødselsdagsudsalget.

Overskuddet fra Bagergårdens Genbrug går ubeskåret og ligeligt delt mellem Lejre Kommunes venskabssamarbejde med Letland og Kræftens Bekæmpelse.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk