23. juni 2021
Tag med på en tre kilometers gåtur i hyggeligt selskab søndag den 16. maj. Bagefter er der mulighed for udendørs fællesspisning, når deltagerne kommer retur til Tølløse Hallen. Foto: We Walk.
Tag med på en tre kilometers gåtur i hyggeligt selskab søndag den 16. maj. Bagefter er der mulighed for udendørs fællesspisning, når deltagerne kommer retur til Tølløse Hallen. Foto: We Walk.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Gåtur for hele familien i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Gåtur for hele familien i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 06. maj 2021 kl. 06:42

Der kommer gang i Danmark i uge 19, når WE WALK-kampagnen løber af stablen med gåture i hele landet. I Tølløse har Peter Jensen valgt også at oprette en gåtur, og han inviterer alle, der har lyst, med ud at gå søndag den 16. maj.

- Når hele Danmark går, skal vi selvfølgelig også gå i Tølløse. Jeg har kaldt gåturen for "Familietur i Tølløse" for at signalere, at hele familien kan være med - både børn, kørestolsbrugere, hunde og i øvrigt alle andre, der har lyst til en gåtur i hyggeligt selskab. Vi går ca. tre kilometer i et stille og roligt tempo, og på halvvejen gør vi et stop på en legeplads i en halv times tid, hvor børnene kan lege, og de voksne kan få sig en kop kaffe, fortæller han.

Ser frem til fællesskab

Når deltagerne kommer retur til Tølløse Hallen kl. 12.00, er der mulighed for at blive hængende til udendørs fællesspisning. Man kan enten købe frokost fra "CaFe `tRiA", som er Tølløse Hallens nye spisested, eller man kan nyde sin medbragte mad.

Uanset hvad glæder Peter Jensen sig i hvert fald til atter at kunne deltage i et fælles arrangement igen.

- Nu er der omsider mulighed for det, men vi skal stadig passe rigtig godt på hinanden og selvfølgelig efterleve myndighedernes retningslinjer. Derfor er det nødvendigt at tilmelde sig på forhånd enten ved at kontakte mig eller tilmelde sig via Facebook, da vi ikke må være flere end 75 personer samlet på grund af forsamlingsloftet, siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

Afdelinger på sygehuse i hele landet er nu ramt af strejke, fordi to tredjedele af sygeplejerskerne stemte nej til det nye forslag til overenskomst. Forstår du deres løn-utilfredshed?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk