18. maj 2021
De frivillige knoklede, og det gav pote i Tølløse, hvor arrangørerne vurdere, at der blev indsamlet op i mod et halvt ton affald i løbet af fire timer. Foto: Flemming Sommer.
gallery icon

Se billedserie

De frivillige knoklede, og det gav pote i Tølløse, hvor arrangørerne vurdere, at der blev indsamlet op i mod et halvt ton affald i løbet af fire timer. Foto: Flemming Sommer.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige indsamlede næsten et halvt ton affald

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige indsamlede næsten et halvt ton affald
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 19. april 2021 kl. 11:02

Tølløse: Igen i år var der stor opbakning til Ren By 2021 i Tølløse, der blev gennemført søndag formiddag. Ca. 50 frivillige gav en hånd med til affaldsindsamlingen, og det kunne ses på gader og stræder, fortæller arrangørerne.

Fællesskab Tølløse og Tølløse Lokalforum, der i fællesskab har stablet indsatsen på benene, vurderer nemlig, at der blev indsamlet 400-500 kg. affald i løbet af arrangementets fire timer.

- Til alle, der har deltaget: Tak for hjælpen, jeres indsats har gjort en forskel, siger formand for Lokalforum Tølløse, Flemming Sommer, i en pressemeddelelse oven på turen rundt i byen med affaldssæk, handsker og gribetænger.

Engagement gav pote
De frivilliges engagement var stort, og det gav pote. Tre store, fyldte trailere kunne til slut lægge vejen forbi genbrugspladsen i Tølløse. En mængde, som altså ifølge arrangørerne løber helt op i omkring et halvt ton skrald. Oven i det resultat kommer så det affald, som de fire skoler i Tølløse samlede ind i løbet af ugen.

- Med så mange fremmødte var det i år muligt at nå steder, som vi ikke har haft mulighed for tidligere, siger Flemming Sommer.

- Det har f.eks. været byens indfaldsveje et godt stykke udenfor byskiltene og områder omkring banestrækningen, fortsætter han.

En af de faste traditioner ved Ren By Tølløse er vask af alle byskiltene ved indfaldsvejene til Tølløse. En opgave der ligeledes blev løst i år.

Tip os


mcred@sn.dk

Siden oktober sidste år har det været obligatorisk at bruge mundbind i blandt andet det offentlige rum og detailhandlen. Ønsker du, at mundbindet droppes hurtigst muligt?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk