18. april 2021
Festivalgruppen er i fuld gang med at planlægge årets festival, der skal løbe af stablen lørdag den 21. august 2021. Privatfoto.
Festivalgruppen er i fuld gang med at planlægge årets festival, der skal løbe af stablen lørdag den 21. august 2021. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Frivillige er ikke i tvivl: Tølløse Festival 2021 skal gennemføres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Frivillige er ikke i tvivl: Tølløse Festival 2021 skal gennemføres
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 25. februar 2021 kl. 11:28
Af Holger Vincents

Tølløse: Sidste år fik corona sat en stopper for Tølløse Festival, men sådan skal det ikke gå i år.

Det er meldingen fra gruppen af lokale kræfter bag festivalen, der sætter alle sejl til, at 2021-udgaven kan gennemføres lørdag den 21. august.

- Vi håber og tror på, at befolkningen er vaccineret i slutningen af juni, så der kan åbnes for arrangementer, siger Malene Bilgrav Schmidt.

- Nu har vi holdt et års pause, og jeg tænker, at vi alle sammen trænger til at have noget at se frem til, fortsætter hun.

Dato på plads
Når Tølløse Festival 2021 skydes i gang, bliver det for første gang den nye bypark, der skal danne ramme om sensommerens festligheder.

- Planen er, at Tølløse Fælled bliver festivalens faste holdepunkt. Vi får god opbakning fra Fællesskab Tølløse, der står bag Tølløse Fælled, så vi satser på, at det er her, vi skal høre til fremover, fortæller Malene Bilgrav Schmidt.

Ligesom selve festivalpladsen er fundet, er de i øvrige forberedelser til Tølløse Festival 2021 også kommet godt fra land. De første to bands er booket, én af madboderne er besat, ligesom der er taget hul på arbejdet med at skaffe sponsorer.

- Vi er generelt i gang over hele linjen, og det bliver vi også nødt til, hvis vi skal holde Tølløse Festival-navnet i live, forklarer Malene Bilgrav Schmidt.

Efterlyser frivillige
Mens det praktiske maskineri således er godt på vej op i omdrejninger, sætter festivalgruppen sin lid til, at mange frivillige fra lokalområdet vil give en hånd med til sommer.

- Vi håber på, at folk har en lige så stor lyst til at stille op, som de plejer og dermed være med til at bakke op om festivalen og skabe liv i byen. Her fra skal der lyde en kraftig opfordring om at melde sig til, selvom tiderne er lidt usikre, lyder appellen fra Malene Bilgrav Schmidt, der vurderer at Tølløse Festival får brug for mellem 40 og 60 frivillige kræfter.

Ønsker at man at melde sig som frivillig, kan det ske via toelloesefestival.dk

Der er desuden allerede nu planlagt et stormøde for frivillige og andre interesserede. Det bliver i Kulturhuset No1 tirsdag den 4. maj 2021 klokken 19.

Tip os


mcred@sn.dk

Lars Løkke starter nyt parti i midten af dansk politik. Kunne du finde på at stemme på hans parti ved næste folketingsvalg?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk