23. september 2021
En ny fotokonkurrence, som alle har mulighed for at deltage i, sætter fokus på Nationalpark Skjoldungernes Land.

Foto: Christina Gejel Nielsen.
En ny fotokonkurrence, som alle har mulighed for at deltage i, sætter fokus på Nationalpark Skjoldungernes Land. Foto: Christina Gejel Nielsen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fotokonkurrence: Nationalparken i søgeren

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fotokonkurrence: Nationalparken i søgeren
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. juni 2019 kl. 09:10

Nationalpark Skjoldungernes Land: Nationalpark Skjoldungernes Land har igangsat en fotokonkurrence, som løber frem til 10. august.

Det er brugerne af nationalparken, der inviteres til at tage og indsende billeder af lige netop det, de synes, er karakteristisk for Nationalpark Skjoldungernes Land. Alle der deltager i konkurrencen har mulighed for at vinde 5000 kroner, en familietur i Fly High til Tops eller et årskort til Sagnlandet Lejre.

Både avancerede spejlrefleks-fotos og hurtige mobilbilleder er velkomne i konkurrencen. Billederne skal efterfølgende uploades på nationalparkens hjemmeside, www.nationalparkskjoldungernesland.dk. Her er det samtidig muligt at læse mere om konkurrencen og konkurrencebetingelserne.

Tre vindere kåres
Fotokonkurrencen løber fra 1. juni til 10. august. Når fotokonkurrencen er slut, vil et dommerpanel hjælpe med at kåre tre vindere.

I kategorien 'Bedste foto' er der 5000 kroner på højkant. Her vil det være dommerpanelet, der kårer vinderen blandt alle de indsendte fotos.

I kategorien 'People's Choice' udvælger dommerpanelet deres 20 favoritbilleder, sin efterfølgende vil komme til afstemning på nationalparkens facebookside. Præmien i denne kategori er en flyvetur mellem trækronerne for hele familien i Ledreborg Slots ' Fly High til Tops'.

Endelig vil der være en kategori kun for børn og unge op til 14 år. Her kårer dommerpanelet vinderen, som vil modtage et årskort til Sagnlandet Lejre.

På nationalparkens Instagram kan man følge med i fotokonkurrencen, og deltagere i konkurrencen kan lægge fotos op under hashtagget #minNPSkjold2019.

Tip os


mcred@sn.dk

Synes du, at kommunen er der for dig?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk