27. juli 2021
Til næste år åbner en ny cykelrute over 260 km - en rute, der løber gennem fem kommuner.
Til næste år åbner en ny cykelrute over 260 km - en rute, der løber gennem fem kommuner.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Foredrag om istidsruten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Foredrag om istidsruten
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. september 2019 kl. 10:46

Jyderup: Der afholdes informationsmøde om Istidsruten mandag 23. september i Jyderup.

Til maj næste år åbner en ny cykelrute, der strækker sig over godt 260 km i de fem LAG-kommuner Holbæk, Kalundborg, Lejre, Odsherred og Sorø. Den har fået navnet Istidsruten, fordi istidslandskabet er noget af det, der gør vores område unikt.

Derfor afholder LAG Midt-Nordvestsjælland i samarbejde med parterne i Istidsruten og VisitVestsjælland et status- og infomøde med fokus på mulighederne i Istidsruten.

Mødet er først og fremmest henvendt til aktører, der ser kommercielle muligheder i ruten ved for eksempel at tilbyde cykelgæsterne forplejning, overnatning, service, oplevelser med videre

På mødet vil man kunne høre seneste nyt om, hvordan arbejdet med Istidsruten skrider frem, og hvordan det er muligt for virksomheder, lokalområder og foreninger at blive en del af netværket omkring ruten.

På mødet kan man blandt andet høre om muligheder for samarbejder og partnerskaber, og der bliver sat fokus på alle de aktører langs ruten, som planlægger eller overvejer at tilbyde cykelgæsterne forplejning, overnatning, service, oplevelser med videre.

I løbet af aftenen vil man som deltager få alt det grundlæggende om projekt Istidsruten, og hvad der kan forventes af brugere og borgere, og hvordan virksomheder og foreninger med videre kan blive en del af Istidsruten, det vil sige både bidrage til at gøre ruten til noget særligt og få gavn af de gæster og turister, som Istidsruten forventes at tiltrække.

Bliv en del af netværket
Aftenen vil også give mulighed for at drøfte, hvordan man på tværs af aktører kan etablere et netværk for serviceydelser langs Istidsruten.

Netværket skal både støtte Istidsruten som 'brand', give gæsterne en bedre oplevelse og hjælpe hinanden med produktudvikling og øget omsætning.

Mødet foregår den 23. september på Jyderup Bibliotek, Skarridsøgade 37 kl. 17.30-20.00.

Tilmelding er nødvendig og skal ske senest onsdag 18. september på LAG Midt-Nordvestsjællands hjemmeside www. lag-midtnordvestsjaelland.dk.

Tip os


mcred@sn.dk

De olympiske lege i Tokyo er igang. Hvor meget OL-guld regner du med vil blive uddelt til de danske atleter?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk