6. august 2020
Særligt en 46-årig kvinde har været hårdt plaget af en midalderende mands krænkende adfærd.
Særligt en 46-årig kvinde har været hårdt plaget af en midalderende mands krænkende adfærd.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Flere krænkelser i Kirke Hyllinge: Mistænkt afhøres

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Flere krænkelser i Kirke Hyllinge: Mistænkt afhøres
Opdateret 04. marts 2020 kl. 11:26
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 04. marts 2020 kl. 11:08
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Kirke Hyllinge: I løbet ganske få dage er Kirke Hyllinge blevet ramt af flere tilfælde, hvor mænd har krænket kvinders blufærdighed. Vurderet ud fra kvindernes signalement er der tale om to forskellige mænd. Særligt en 46-årige kvinde har oplevet gentagne krænkelser, og i den sag har politiet fundet frem til en mistænkt.

Den første episode skete lørdag formiddag den 29. februar, hvor en 22-årig kvinde fra Skibby anmeldte til politiet, at hun var blevet udsat for en blufærdighedskrænkelse på Karlebyvej.

Kvinden var kommet kørende i sin bil, da hun bemærkede en mand på cykelstien ikke langt fra Irisvej. Da hun kørte forbi manden, trak han bukserne ved og fremviste sine ædlere dele.

Politiet kørte til området for at lede efter blotteren, som den kvindelige bilist beskriver som: 30-40 år, spinkel af kropsbygning, lys i huden og kronraget.

Manden var iført mørk jakke, cowboybukser og sorte underbukser.

Det lykkedes ikke politiet at finde manden, og ordensmagten håber derfor på hjælp fra borgere, der har bemærket manden i området lørdag formiddag, eller som kan give oplysninger om hans identitet. Politiet kan kontaktes på tlf. 114.

Tidligt mandag morgen den 2. marts var den så gal igen.

Klokken 6.36 anmeldte en 46-årig kvinde fra Kirke-Hyllinge, at hun få minutter tidligere havde set en fremmed stand stå uden for havedøren. Manden havde taget sit lem frem og var begyndt at onanere foran anmelderen, der havde skyndt sig at trække gardinerne for. Hun vidste derfor ikke, hvor manden efterfølgende var forsvundet hen. Midt- og Vestsjællands Politi kørte til området, hvor det ligesom i sagen fra to dage forinden, ikke lykkedes at lokalisere en mulig gerningsmand.

Han blev af den 46-årige kvinde beskrevet som dansk af udseende, 53-56 år, 180-185 cm, almindelig af kropsbygning, lys i huden og med brunt kort hår. Manden var iført mørk termojakke og sort/mørkeblå arbejdsbukser med store lommer til værktøj.

Tirsdag aften omkring klokken 20.00 var den så gal igen hos den 46-årige kvinde, der nu kunne meddele politiet, at hun nu igen kort forinden havde været udsat for at samme mand som dagen forinden havde blottet sig for hende foran hendes hjem. En patrulje blev sendt til stedet, men havde igen ikke held med at finde frem til manden.

To timer senere anmeldte den 46-årige kvinde, at manden nu igen havde været ved hendes hus, men at han ikke blottede sig denne gang. Politiet kørte igen til stedet, hvor de ledte efter den beskrevne mand. Sagen efterforskes nu af politiet, der har fundet frem til en mistænkt, der skal afhøres til episoderne.

Ordensmagten politiet gerne fra personer, der har bemærket manden i området, eller som kan give oplysninger om hans identitet.

Tip os


mcred@sn.dk

Sundhedsstyrelsen opfordrer nu til at man bruger mundbind i myldretiden: Synes du det er en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk