16. januar 2021
?Opnår vi de 500.000 kroner, kan vi så at sige trykke på knappen og købe det nødvendige udstyr og træningsredskaber?, fortæller Lejre Fitness? formand Carsten Skov.
?Opnår vi de 500.000 kroner, kan vi så at sige trykke på knappen og købe det nødvendige udstyr og træningsredskaber?, fortæller Lejre Fitness? formand Carsten Skov.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Fitnesscenter er fortsat på jagt efter penge: "Aftale med kommunen er altafgørende"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Fitnesscenter er fortsat på jagt efter penge: "Aftale med kommunen er altafgørende"
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 28. december 2019 kl. 07:48
Af Holger Vincents.

Lejre: En halv million kroner. Sådan lyder det magiske beløb, der skal sikre, at Lejre Fitness kan åbne til foråret i den nye tilbygning til Lejre Hallen.

arrow Læs også: Prøvetræning: Inviterer til åbent hus i det nye år

"Opnår vi de 500.000 kroner, kan vi så at sige trykke på knappen og købe det nødvendige udstyr og træningsredskaber", fortæller Lejre Fitness' formand Carsten Skov, der, som det ser ud nu, forventer, at det foreningsdrevne center åbner i april måned 2020.

Forhandlinger
Tilbage i begyndelsen af efteråret indledte Lejre Fitness jagten på de fornødne penge, der skal sikre centrets økonomiske fundament. Siden dengang er det via fondsansøgninger hos Nordea Fonden og DIF og DGI's Foreningspulje foreløbig lykkedes at rejse i alt 150.000 kroner.

Forklaringen på at der således forsat er et pænt stykke vej til målet, lyder ifølge formand Carsten Skov, at aftalen om brugsretten til de nybyggede lokaler i Lejre Hallen endnu ikke er underskrevet.

"Lejre Kommune har netop meddelt os, at den falder på plads inden jul. Det er en rigtig glædelig nyhed, for aftalen er altafgørende, fordi den vil betyde, at vi kan låne 300.000 rentefrit i fem år hos Bevæg Dig for Livet", forklarer han.

"Sukker på toppen"
Foreningen har derudover en række andre fondsansøgninger til behandling netop nu. For som Carsten Skov også oplyste til Mediecentret tilbage i september måned i år, er håbet på sigt at runde 800.000 kroner.

"De sidste penge vil være sukker på toppen. De skal blandt andet gå til medlemssystemer og adgangskontrol, så vi kan have de udvidede åbningstider, som vi ønsker, i stedet for at være afhængige af hallens normale åbningstider", lyder det fra formanden, der mere generelt har tiltro til, at det vil lykkes at få økonomien bag Lejre Fitness til at klappe.

"En ting er, at man har en forhåbning om at kunne åbne i forhold til et bestemt tidspunkt, men vi er også nødt til at være realistiske, for fondsansøgninger tager tid", siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk