19. september 2020
Der skal udforskes og hygges i Nationalpark Skjoldungernes Land i vinterferien. Foto: Sofie Clauson-Kaas.
Der skal udforskes og hygges i Nationalpark Skjoldungernes Land i vinterferien. Foto: Sofie Clauson-Kaas.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ferie-løjer i Nationalparken

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ferie-løjer i Nationalparken
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. februar 2020 kl. 14:41
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Nationalparken: Vinterferien står for døren, og naturvejlederne fra Nationalpark Skjoldungernes Land inviterer til forskellige aktiviteter for både store og små. Der er blandt andet mulighed for at lære, hvordan man snitter en fin fugl, eller man kan tage på jagt efter dyrespor i skoven.

Dyredetektiv
Den 12. februar fra klokken 10-13 kan man forsøge sig som dyre-detektiv i Bidstrup Skovene. Til arrangementet får deltagerne svar på, hvem der tramper rundt i skoven om natten, hvem der har spist af barken, hvorfor dyrene gemmer sig og meget mere. Lup, stetoskop og gips tages i brug, når deltagerne sammen med naturvejlederne skal afsløre dyrenes mange hemmeligheder.

Arrangementet finder sted ved Avnstrup shelteren, som ligger ved parkeringspladsen Heide Overdrev - Avnstrupvej. Det er også muligt at nå frem med bussen, som stopper ved Avnstrup Asylcenter. Herfra er en kort gåtur til shelterpladsen. Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Den 18. og 19. februar klokken 11-14 skal der hygges omkring bålet, læres at snitte fine fugle og lave næringsrige fuglekugler på Boserupgård Naturcenter.

Nationalparkens naturvejleder tænder op i bålet og fortæller om de mange fugle, man kan opleve lige uden for vinduet om vinteren. Arrangementet foregår tirsdag den 18. februar og onsdag den 19. februar - begge dage fra 11 til 14 på Boserupgård Naturcenter. Medbring gerne snobrødsdej og varme drikke til at hygge med ved bålet.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk