18. juni 2019
Palle Bruselius har ofte kunnet kendes på sin karakteriske hat i de mange år, han som journalist er troppet op for at dække lokale nyheder i fortrinsvis Lejre Kommune.
Palle Bruselius har ofte kunnet kendes på sin karakteriske hat i de mange år, han som journalist er troppet op for at dække lokale nyheder i fortrinsvis Lejre Kommune.
Foto: Poul Rald
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Farvel og tak for denne gang

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Farvel og tak for denne gang
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 07. februar 2019 kl. 15:50
Af Palle Bruselius
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Siden 1. januar 2005 har jeg beskæftiget mig med lokaljournalistik i Lejre Kommune og omegn.

Det har været spændende, interessant, udfordrende og nogle gange endda også hårdt arbejde, men det samlede resultat føles overmåde godt.

Undervejs har jeg været med til at udbrede Midtsjællands Folkeblad til Lejre Kommune, med til at skabe Lejre Lokalavis, der endda er blevet prisbelønnet af Journalistforbundet og for kort tid siden været med til at slå de to aviser sammen. Alt dette er jeg naturligvis stolt over.

Det har været sjovt at snakke med politikere, kunstnere, butiksfolk, borgere, børn, unge, ældre, folk med gode ideer og folk med interessante holdninger, fare rundt i kulturhuse, på kornmarker, på rådhuse, rende ind og ud ad alle mulige menneskers døre, drikke kaffe med dem og få gode historier med hjem. Jeg ville ikke have undværet noget af det, så tusind tak for det.

Jeg har nået at følge fire kommunalvalg, og det har været spændende og sjovt at følge valgkampene og se, hvordan den nye Lejre Kommune blev sat i verden.

Nu er tiden imidlertid kommet til at skrue ned for aktivitetsniveauet.

Derfor har jeg videregivet stafetten til en dygtig afløser og stopper med denne uges avis.

Det har ikke været spor let at tage den beslutning, for jeg er glad for jobbet; der er blot andre ting, jeg meget gerne vil have mere tid til, mens tid er.

Selv om jeg smutter, så forsvinder jeg nok ikke helt. Det er nemlig ikke umuligt, at I stadig vil komme til at støde på mig i avisens spalter. Jeg vil lejlighedsvis bidrage med tekst eller foto, hvis der er behov for det. Og eller kan jeg jo altid skrive et læserbrev; jeg ved jo udmærket, hvor lange de må være.

Avisen ligger i gode hænder, så det er med sindsro, at jeg lige løfter på hatten og siger farvel og tak for denne gang.

Vi mødes sikkert et eller andet sted i kommunen, for jeg vil fortsat være aktiv i kulturlivet og på andre fronter.

Ha' det nu godt.

Palle Bruselius

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk