23. august 2019
Formanden for Lejre Ehvervsforum Johan Scheel th. og jobkonsulent fra Lejre Kommune, Afif Gahnem.
gallery icon

Se billedserie

Formanden for Lejre Ehvervsforum Johan Scheel th. og jobkonsulent fra Lejre Kommune, Afif Gahnem.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Erhvervsmesse samler Lejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Erhvervsmesse samler Lejre
Opdateret 12. marts 2019 kl. 17:48
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. marts 2019 kl. 11:45
Af Tekst og foto: Susanne Helmo
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

LEJRE: Torsdag aften var Lejre Erhvervsforum sammen med Lejre kommune vært ved den årlige erhvervsmesse, og i år var Lejre Kommune repræsenteret med både jobkonsulenter, udbudsafdeling, erhvervsafdelingen og Visit Lejre.

Formålet med den årlige erhvervsmesse er at give medlemmerne mulighed for at hilse på såvel hinanden og netværke, men også invitere gæster til at udvide bekendtskabet med andre virksomheder.

Således skal hver deltager, der får stillet et bord til rådighed også invitere to gæster fra sit eget netværk, hvorfor deltagerne kan komme både udenfor Lejre Kommune og inden for.

På dertil indrettede lister er det muligt for deltagerne at skrive sig på hos de virksomheder, man ønsker at tale med.

30 udstillere og omkring 70 gæster trængte sig om bordene og blandt andre Søren Jepsen fra Bilhuset Jepsen har deltaget de fleste år i erhvervsmesserne. Han mener, at det giver en rigtig god mulighed for også at fortælle om sin virksomhed til andre.

"Det er måske ikke lige sådan en dag, at man henvender sig til mig angående virksomheden, men jeg får talt med rigtigt mange og det er jo også at networke", siger Søren Jepsen

Sund i Lejre
Undergruppen Sund i Lejre var også rigt repræsenteret og flere af medlemmerne herfra havde mange besøgende på deres stande.

Således fortæller Nis Jørgensen fra Sanselig Healing, at der faktisk også var indtil flere, der ønskede at blive nyt medlem af gruppen.

Han finder messen berigende og har deltaget flere gange.

Lejre Kommune stillede med hele to jobkonsulenter, og Afif Gahnem udtalte, at han var for det første rigtig glad for at deltage for første gang, og at det var en god mulighed for jobkonsulenterne til at være mere synlige.

Grethe Saabye, der er formand for Erhverv og Turisme, mener, at erhvervsmessen virkelig har sin berettigelse, og at det er en fantastisk mulighed for at lære mere om virksomhederne og kommunen.

Dorte Killerich - erhvervsforums blæksprutte var her og der og alle vegne og havde sørget for at dele bordene op, inden gæsterne kom.

Mathias Grip med band stod for underholdningen, og det engagerede personale samt ejeren af Skoemagerkroen, Poul Nielsen fik mulighed for også at fortælle om sin virksomhed.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk