8. marts 2021
Judith Grøn og Jonna Grøn i kliniken i Rye hvor de sammen tilbyder Cell Wellbeing unike håranalyse
Judith Grøn og Jonna Grøn i kliniken i Rye hvor de sammen tilbyder Cell Wellbeing unike håranalyse
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Er din krop i balance?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Er din krop i balance?
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. april 2018 kl. 09:14

Det svar kan Jonna Grøn og hendes datter Judith Grøn ved hjælp af Celle Wellbeing håranalyse hjælpe dig med at få

Stina Lund

Jonna Grøn blev i 1983 uddannet son zoneterapeut og åbnede i den forbindelse Grøn's Helseklinik. Lige siden har Jonna Grøn arbejdet med alternative behandlingsmetoder, og det at have en krop i balance. Udover zoneterapi har Jonna Grøn også uddannet sig i fysiurgisk massage og akupunktur og arbejdet med kostvejledning og Vegatest. Judith Grøn som er datter af Jonna Grøn er derfor også vokset op med det alternative som en fast del af livet, og tilgangen til en krop i balance, derfor er det også helt naturligt at mor og datter er fælles om at tilbyde Cell Wellbeing.

Hvad er Cell Wellbeing
Cell Wellbeing anvender en hårscanningsteknologi der på blot 15 minutter laver en fuldstændig analyse af kroppens ernæringsmæssige balance, og kortlægning af dit genetiske potentiale. Sammen med analysen modtager man en fuld vejledning med kostprogram til optimalt velvære.

Den moderne livsstil udsætter os for mange påvirkninger, der har indflydelse på vores krops sundhed og vores generelle velvære. Det handler både om den mad, du spiser og de næringsstoffer, du optager fra maden, og om de mange andre miljøpåvirkninger i hjemmet og på arbejdspladsen.

Håret er en biomarkør
Håret er en fantastisk, næsten uforgængelig biomarkør - en slags fingeraftryk, der bærer en masse personlige informationer om din genetik og din krops tilstand. Med Cell Wellbeing bliver dit hårstrå scannet digitalt og sendt til et Hamburg via en sikret internetforbindelse, hvor Celle Wellbeings teknologicenter behandler, analyserer og kortlægger alle de relevante epigenetiske informationer der er i håret.

Fuldt kostprogram
Udfra analysen bliver der udarbejdet et personligt kostprogram som sikre dit 90 dages optimeringsprogram.

Rapporten indeholder bl.a. en liste over hvilke madvarer og tilsætningsstoffer, du bør undgå i de 90 dage. Et fuldt sundhedsprogram som omfatter næringsstoffer, fødevarer, vand og livsstilsfaktorer, samt en liste over de madvarer du bør spise eller få mere af. Der er også skemaer som vil hjælpe dig, og gøre dig i stand til selv at tjekke din fremgang.

I Danmark bliver Cell Wellbeing blandt andet også brugt af Lene Hansson som også bruger det i forbindelse med vitiamintest og kostvejledning.

Du kan læse meget mere om Grøns Helseklinik og Cell Wellbeing på www.groenhelse.dk eller www.cellwellbeing.com/dk n

Tip os


mcred@sn.dk

Nu må butikkerne igen åbne dørene op for kunder. Skal du derfor ud og bytte julegaver?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk