15. oktober 2019
Ejendomsfunktionær Ole Frederiksen kunne den 9. maj fejre sit 25-års jubilæum hos Boligselskabet Sjælland.
Ejendomsfunktionær Ole Frederiksen kunne den 9. maj fejre sit 25-års jubilæum hos Boligselskabet Sjælland.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Ejendomsfunktionær i 25 år

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejendomsfunktionær i 25 år
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 23. maj 2019 kl. 11:50
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø/Tølløse: Ejendomsfunktionær Ole Frederiksen kunne den 9. maj fejre sit 25-års jubilæum hos Boligselskabet Sjælland. Han startede i Hvalsø afdelingen i 1994, og for 10 år siden fik han ansvaret for sin nuværende afdeling i Tølløse. Her står han blandt andet for vedligeholdelse af området samt sørger for, at de grønne områder er velholdte.

"Jobbet som ejendomsfunktionær er meget alsidigt, og det kan jeg godt lide. Jeg er ikke bare grøn mand, men jeg får lov til det hele som ejendomsfunktionær. Derudover skal man hos Boligselskabet Sjælland selv styre sin arbejdsdag, og det giver en god fleksibilitet", siger ejendomsfunktionær Ole Frederiksen.

Meget er sket, siden Ole Frederiksen startede for 25 år siden. Blandt andet har den teknologiske udvikling også ramt ejendomsfunktionærerne.

"Teknologien har udviklet sig meget, siden jeg startede i 1994. Dengang fik vi rekvisitioner på papir, hvor det nu går elektronisk. Det gode ved den teknologiske udvikling er, at hvis vi står med en ting, som er gået i stykker, kan vi sende et billede til f.eks. en håndværker. Det gør processen nemmere, da modtageren lettere kan vurdere, hvad problemet er, og hvad der skal til for at løse det", fortæller Ole Frederiksen, der bor i Hvalsø sammen med sin hustru.

Ole Frederiksens jubilæum blev fejret med en reception fredag den 10. maj 2019 i Holbæk.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk