1. juni 2020
Hos EDC Westermann kan indehaver Thomas Westermann (th) og mægler Eigil Skafte Christensen byde kunderne velkommen i nyindrettede rammer på Tølløsevej 4. Foto: Lars Pedersen.
Hos EDC Westermann kan indehaver Thomas Westermann (th) og mægler Eigil Skafte Christensen byde kunderne velkommen i nyindrettede rammer på Tølløsevej 4. Foto: Lars Pedersen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: EDC Westermann opruster i Tølløse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

EDC Westermann opruster i Tølløse
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. marts 2020 kl. 09:11
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Det var et tilbud, han ikke kunne sige nej til, og derfor valgte ejendomsmægler Thomas Westermann at sælge sin butik i Holbæk til EDC Poul Erik Bech.

Dermed kan den lokale Tølløse-mægler nu fokusere på butikken i barndomsbyen.

- Det er så dejligt at komme hjem igen og arbejde i den by, hvor jeg i sin tid gik i skole. Jeg mærker det blandt andet på alle de hilsner, jeg får hver morgen, når jeg er sætter standeren ud foran forretningen, fortæller Thomas Westermann, indehaver af EDC Westermann i Tølløse.

I forbindelse med oprustningen i byen, hvor den i dag 52-årige mægler trådte sine barnesko, har butikken skiftet adresse til Tølløsevej 4. Det betyder at mæglerforretningen nu er placeret lige overfor Kulturhuset No1.

- Vi er rykket ind i nye lokaler og har samtidig fået en helt anden synlighed tæt ved stationen, forklarer Thomas Westermann om de nye rammer. Samtidig er medarbejderstaben i Tølløse udvidet fra én til hele fem ansatte.

- De betyder, at vi kan servicere kunderne på en helt anden måde, fordi vi i langt højere grad er fokuserede på lokalområdet, siger Thomas Westermann, der startede ud som ejendomsmægler i Tølløse for 23 år siden, hvor han overtog sin fars ejendomsmæglerforretning.

"En spændende by"
Siden dengang er der blevet stukket en hel del 'til salg'-skilte i den lokale muld, og heldigvis er der fortsat godt gang i markedet, lyder det fra indehaveren af EDC Westermann.

- Tølløse er på mange måder en spændende by at handle ejendomme i. Det har altid været en by, hvor folk flytter til fra Københavnsområdet for at få sig et hus til en billigere penge. Og dét er kun blevet mere aktuelt i de senere år, hvor ejendomspriserne i hovedstadsområdet nærmest er eksploderet, siger Thomas Westermann.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk