24. november 2020
Den sønderjyske duo Mark & Christoffer medbringer julestemningen, når det erfarne makkerpar gæster Kulturhuset No1 den 6. december. PR-foto.
Den sønderjyske duo Mark & Christoffer medbringer julestemningen, når det erfarne makkerpar gæster Kulturhuset No1 den 6. december. PR-foto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Duo giver ny julekoncert i No1

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Duo giver ny julekoncert i No1
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. november 2020 kl. 05:59

Tølløse: Sidste år trak de fulde huse i Kulturhuset No1. Nu vender duoen Mark & Christoffer så tilbage til Tølløse, hvor der igen skal jules igennem søndag den 6. december klokken 14.

Arrangørerne oplyser, at alle myndighedernes restriktioner naturligvis overholdes i forbindelse med koncerten. Derfor sættes der også kun 65 billetter til salg.

Søndagens hovedpersoner er to gæve sønderjyder, der er kendt for deres evne til at sprede masser af hygge, når de sætter sig ved siden af hinanden med hver deres guitar og begynder at spille.

De to gutter har hele 22 års makkerskab og venskab at trække på, og derfor er der også lagt op til anekdoter, venskabelige drillerier og ikke mindst en lunefuld humor, der har det med at smitte af på publikum.

Når det kommer til repertoiret er Mark & Christoffer kendt for at medbringe en gavesæk fuld af musikalske julelækkerier med en god blanding af velkendte klassikere og nyere julehits.

22 års samarbejde
Mark & Christoffer blev dannet i Sønderborg tilbage i 1998, og siden dengang har duoen underholdt til stort set alle typer arrangementer.

Christoffer Brodersen er opvokset i Gråsten, uddannet på Det Danske Musicalakademi i Fredericia og har spillet hovedroller i adskillige musicals; Chess, Les Miserables, Miss Saigon og We Will Rock You og senest som Jesus i Jesus Christ Superstar.

Mark Dixon har sin rødder i Hørup, er uddannet sanger fra The Academy of Contemporary Music i London og har sunget store solistpartier i bl.a. Sønderjyllands Symfoniorkesters koncertopførelser af Chess og Jesus Christ Superstar.

De er de lokale kræfter Michael og Mette Olin, der i tæt samarbejde med Kulturhuset No1 og Sejergaardsskolen har stablet koncerten på benene.

Billetter via billetto.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk