29. november 2020
Billede
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Dobbeltkoncert: Nelausen Trio & Nü Fiona

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Dobbeltkoncert: Nelausen Trio & Nü Fiona
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 30. oktober 2020 kl. 06:24

Tølløse: Den unge lokale sangskriver og guitarist, Rasmus Nelausen, spiller igen dobbelt-koncert med den svenske folkpop-kvartet Nü Fiona. Det sker i No1 i Tølløse fredag den 20. november kl. 19.30.

Rasmus Nelausen har indtaget alt fra små café-scener til større spillesteder - herunder etablerede festivaler som Copenhagen Songwriters Festival, Tønder Festival og Frederikssund Festival. Ved koncerten spiller han med sit nystiftede band bestående af brødrene Andreas og Mathias Gyvelgaard Nielsen på henholdsvis trommer og bas.

Lyd af whisky og tjære
Nü Fionas lyd strækker sig fra whisky og tjære spildt ud over en gammel vinyl til drømmende, svævende fra et sted i den mørkere del af indie/folkpop. I front står guitarist og sanger Izabelle Norén.

Hun har et udtryk, der er resultatet af hendes liv som gademusikant og vagabond. Med sig har hun de gamle venner og erfarne musikere; Malte Zeberg (kontrabas), Jonathan Kabell (trommer) og Tulda Nielsen (sang og violin). I Oktober 2019 udgav bandet deres første single "We leave" fra deres kommende EP "Desert Dandelion". Anden single "Old soul black crow" udkommer i starten af november og resten af EP'en til februar. Billetter kan købes på Biletto.dk

Tip os


mcred@sn.dk

Køber du de fleste julegaver i forbindelse med Black Friday?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk