14. juli 2020
Der skal alligevel ikke køres cykelløb i Tølløse søndag den 26. april. Her et billede fra sidste år, hvor det lykkedes at gennemføre tredje afdeling i byen. Arkivfoto: Susanne Helmo.
Der skal alligevel ikke køres cykelløb i Tølløse søndag den 26. april. Her et billede fra sidste år, hvor det lykkedes at gennemføre tredje afdeling i byen. Arkivfoto: Susanne Helmo.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Demin Cup-løb i Tølløse aflyst

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Demin Cup-løb i Tølløse aflyst
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 24. marts 2020 kl. 10:26
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Tølløse: Desværre for de lokale cykelfans, får Tølløse alligevel ikke nogle af landets bedste ryttere på besøg søndag den 26. april.

Det står klart, efter Holbæk Cykelsport netop har meddelt, at første afdeling af Demin Cup 2020 er aflyst på grund af coronavirus.

- Vi følger DCU's retningslinjer, og herfra er meldingen, at alle løb er aflyst frem til den 1. maj. Derudover ligger klubben (Holbæk Cykelsport red.) stille netop nu, og sidst men ikke mindst er alt, hvad der hedder planlægning, sat på standby. Så selvom vi kunne håbe på at situationen ser bedre ud i slutningen af april måned, ville vi i praksis ikke kunne nå at blive klar under de nuværende omstændigheder, forklarer Benny Stillhoff Nielsen, formand for Holbæk Cykelsport.

Klubben vil nu undersøge, om der er mulighed for at gennemføre løbet senere på året. En øvelse, der dog kan vise sig vanskelig, da mange weekender allerede er optaget af andre DCU-løb.

- Hvis vi kan finde et tidspunkt, hvor det giver god mening for alle, vil vi forsøge at flytte løbet, men om det bliver muligt, vil tiden vise, siger Benny Stillhoff Nielsen.

Tip os


mcred@sn.dk

Veganerpartiet stiller krav om, at der skal indføres vegetar/vegansk mad i institutioner. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk