25. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Debat: Rågeproblemet i Kirke Hyllinge skal løses nu!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat: Rågeproblemet i Kirke Hyllinge skal løses nu!
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. august 2020 kl. 15:56

Af Lotte Greve, Kommunalbestyrelsesmedlem for Venstre

Kirke Hyllinge: I Venstre er vi bekendte med, at der en høj koncentration af rågekolonier på villavejene omkring Børnehuset Ammershøj. Vi ved, at der på legepladsen i børnehuset ligger ekskrementer fra de mange råger, der netop holder til i blandt andet trætoppene på matriklen, hvorfra de år efter år formerer sig. Det er ikke rimeligt at børnene i daginstitutionen skal lege, kravle, klatre og krybe i råge-ekskrementer og dermed hver dag udsættes for sundhedsfare.

Det er ej heller rimeligt, at vores borgere ikke kan sidde i deres haver og nyde et stille øjeblik uden at rågerne flyver om ørerne på dem og skriger i et væk både dag og nat.

Rågerne i Ammershøj er tilsyneladende et årelangt problem og det skal løses nu!

Jeg har siden april 2020 presset på, for at få råge-problematikken på den politiske dagsorden, hvilket endelig er lykkedes.

Jeg håber derfor, at det bliver besluttet, at der skal udarbejdes en anden - en bedre og mere langtidsholdbar - rågestrategi for Lejre Kommune i det aktuelle område på førstkommende møde i Udvalget for Teknik og Miljø. En strategi der forhåbentlig vil sikre, at rågernes tilstedeværelse mindskes i væsentlig grad, og at generne for børn og borgere i almindelighed finder et tåleligt niveau.

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk