19. september 2020
Billede
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmission: Gør et fund

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmission: Gør et fund
Opdateret 13. februar 2020 kl. 12:02
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 12. februar 2020 kl. 11:07
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: Fredag 14. februar kl. 12 starter Danmission Genbrug Osted et stort udsalg med 40 procent rabat på alle varer i butikken. Og der er nok at vælge i mellem: Møbler, isenkram, tøj, tekstiler, legetøj, bøger, musik, elektronik og meget mere.

En del af Osted
Siden butikkens åbning i september 2016 er det kun gået fremad, og butikken er blevet en etableret del af butikslivet i Osted.

Mere en 60 kunder i gennemsnit handler i butikken hver dag. Og det er kunder fra Osted og hele Lejre kommune, men også faste kunder fra store dele af hele Sjælland. Det skyldes ikke mindst det righoldige udvalg af varer i den 1000 kvm store butik.

Alle frivillige sætter en ære i at give kunderne den bedste oplevelse ved besøg i butikken. Butikken ligger meget centralt i Osted lige overfor Netto og med mange parkeringspladser.

Brug for frivillige
Ikke kun kunder strømmer til - rigtig mange donerer også fine effekter til butikken. Uden disse donationer kunne butikken ikke eksistere. Butikken tilbyder også afhentning af møbler efter aftale.

Butiksleder Knud Poulsen oplyser, at det er ca. 40 frivillige, der driver butikken, typisk med én eftermiddag pr. uge, samt nogle lørdage i butikken. Men på grund af successen er der brug for flere frivillige.

Hjælp til hele verden
Genbrugsbutikken i Osted er en del af den folkekirkelige organisation, Danmission, der hjælper fattige og udsatte i Asien, Afrika, Mellemøsten og Danmark.

Butikken har en særlig venskabsforbindelse med Danmissions sysskole for kristne og muslimske kvinder på øen Zanzibar, der får hjælp til at tage en syuddannelse samtidig med, at de lærer, at man kan være venner og samarbejde på trods af religiøse forskelle.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du klar til at bære mundbind, når du skal handle ind?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk