3. august 2021
Gabriel Hedlund fra Gershøj Kro og Strandhotel vandt det gastronomiske stjernemøde Sol over Gudhjem i 2019. Nu er det snart tid til at forsvare mesterskabet. Foto: Henrik Freek.
Gabriel Hedlund fra Gershøj Kro og Strandhotel vandt det gastronomiske stjernemøde Sol over Gudhjem i 2019. Nu er det snart tid til at forsvare mesterskabet. Foto: Henrik Freek.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Danmarks bedste kokke konkurrerer: Forsvarende vinder klar til kamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Danmarks bedste kokke konkurrerer: Forsvarende vinder klar til kamp
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. juni 2021 kl. 10:18

Svenske Gabriel Hedlund fra Gershøj Kro og Strandhotel vandt det gastronomiske stjernemøde Sol over Gudhjem i 2019. Eftersom konkurrencen blev lagt på køl af Covid-19 i 2020 er kokken fra Gershøj altså fortsat forsvarende mester, når han med potter, pander og lokale råvarer skal forsøge at forsvare sin titel mod et stærkt felt af udfordrere lørdag den 26. juni 2021.

Det kommer i år til at foregå Melstedgård, hvor konkurrencen afvikles som tv-produktion med et begrænset antal gæster. Her skal Danmarks bedste kokke kæmpe om hæder, ære, 40.000 kroner og en måned i luksuriøst selskab med en EQC 400 MATIC fra Mercedes-Benz og P. Christensen.

En særlig dessert

Først på selve dagen afsløres årets 'Mystery Box' med ingredienser til hovedretten, men allerede i sidste uge kunne Sol over Gudhjem afsløre, hvilke ingredienser deltagerne får med i kurven til desserten. Disse inkluderer blandt andet bornholmske jordbær og rabarber samt kefirfermenteret fløde. Derudover skal deltagerne eksperimentere med at lave deres eget dessertkrydderi.

Følg med på tv

Sol over Gudhjem er landets største kokkekonkurrence, der normalt samler mange tusind tilskuere på havnen i Gudhjem. På den ene dag om året forvandles havnen til et madmarked, der tiltrækker folk fra nær og fjern for at overvære topkokke i aktion. Igen i år kan hele landet følge den hæsblæsende firkamp bag komfuret, når arrangementet i samarbejde med TV 2 Bornholm bliver vist på TV 2 Fri lørdag den 26. juni 2021.

Tip os


mcred@sn.dk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk