20. oktober 2020
Kirke Hyllinge badminton afholdt det årlige cykelsponsorløb og skaffede klubben over 95.000 kroner. Foto: Lasse Christiansen.
gallery icon

Se billedserie

Kirke Hyllinge badminton afholdt det årlige cykelsponsorløb og skaffede klubben over 95.000 kroner. Foto: Lasse Christiansen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Cyklede sig til knap 100.000 kroner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Cyklede sig til knap 100.000 kroner
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. september 2019 kl. 10:54

Kirke hyllinge: Kirke Hyllinge Badminton afholdt det årlige sponsorcykelløb, hvor 29 cykelryttere bestående af ungdomsspillere, forældre, trænere og venner af klubben, fik cyklet så mange runder de kunne nå på 1 time.

Ruten som starter ved gadekæret er ca. 1 km, og hver cykelrytter har selv været ude og finde sponsorer, både hos familie & venner samt virksomheder.

Vejret viste sig fra den gode side, og de mange regnbyger der havde været der i løbet af dagen, holdt sig væk under cykelløbet. Massere af tilskuere var kommet for at heppe på cykelryttere og fik købt sig enten en pulled pork burger eller grillpølse, som var sponsoreret af Slagter Anders.

92.537 kroner i kassen
Det endelige resultat blev på 92.537 kroner. Af dette er hele 75.537 kroner, fra selve cykelløbet og resten kommer fra salg af lodder og mad under løbet.

I år var det Susanne Karlsen, træner, som cyklede det højeste beløb ind på 10.240kr. Af ungdommen var det Sebastian Marqvertsen, ungdomsspiller, der cyklede det højeste beløb ind på 8.225 kroner.

Hos de voksne var det Dan Brix Pedersen, ven af klubben, der cyklede flest omgange, hele 39 omgange. Hos ungdommen var det af drengene Philip Wallin Christensen, ungdomspiller, der fik cyklet flest omgange, 32 og hos pigerne var der tre tøser som fulgtes ad, Karoline Vibe Johansen, ungdomsspiller, Julie Aagaard, ungdomsspiller og Anna Blom Hansen, ungdomsspiller, som cyklede 25 omgange.

Tip os


mcred@sn.dk

Kunne du godt tænke dig at arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk