25. maj 2020
En container, der på billedet bliver leveret til materialgården i Hvalsø, skal gøre det lettere at afholde Stafet for Livet i Borrevejle og Tølløse. Privatfoto.
En container, der på billedet bliver leveret til materialgården i Hvalsø, skal gøre det lettere at afholde Stafet for Livet i Borrevejle og Tølløse. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Container skal sikre fremtidige stafetter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Container skal sikre fremtidige stafetter
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. september 2019 kl. 09:50
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Hvalsø: Tilbage i starten af juli ankom en lettere brugt container til Lejre Kommunes materielgård i Hvalsø. Containeren har dog for så vidt intet med kommunen at gøre. Den er derimod et fælles projekt mellem Stafet for Livet Borrevejle og Stafet for Livet Tølløse, der skal lette praktikken i forbindelse med kommende udgave af de to søster-events til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

"Tidligere har vi haft alle vores ting spredt 10 forskellige steder, hvor vi så har skullet rundt og hente det. Men med den her 20 fods container, som de to stafetter har købt i fællesskab, får vi en langt mere praktisk løsning. Det bliver en kæmpe hjælp for både os og Tølløse", fortæller en glad Torkil Jørgensen.

Købet af containeren er kommet i stand med hjælp fra Kræftens Bekæmpelse, der i første omgang har lånt pengene til anskaffelsen. Et lån de lokale afdelinger af Stafet for Livet har forpligtet sig til at tilbagebetale via en del af overskuddet fra årets stafetter. Selve pladsen til containeren har Lejre Kommune derimod stillet til rådighed ganske gratis.

"Det er en meget flot gestus fra kommunens side, som vi er meget taknemmelige for", siger Torkil Jørgensen.

Tip os


mcred@sn.dk

Nu er det igen muligt at komme på restaurant. Har du savnet at gå ud og spise?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk