17. juni 2021
Bramsnæs-anfører Emil Sylvest Nilausen opfordrer lokalområdet til at bakke om holdet. Foto: Bramsnæs FB.
Bramsnæs-anfører Emil Sylvest Nilausen opfordrer lokalområdet til at bakke om holdet. Foto: Bramsnæs FB.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bramsnæs og Såby deler i lokalopgør

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bramsnæs og Såby deler i lokalopgør
Opdateret 31. maj 2021 kl. 12:50
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 31. maj 2021 kl. 12:47

Kirke Hyllinge: Weekendens Serie 4-opgør mellem de lokale fodboldklubber Såby Fodbold og hjemmeholdet Bramsnæs FC sluttede uafgjort 2-2.

I et lummert og fugtigt eftermiddagsvejr, hvor termometret sneg sig op på 25 grader, gav de to hold hinanden kamp til stregen, og gemytterne gik tilsvarende højt undervejs.

Begge mandskaber havde brug for en sejr, da Såby kæmper med om oprykning, mens Bramsnæs forsøger at undgå en tur ned i den næste række. Betydningen kunne ses til kampen, hvor delegation på omkring 50 tilskuere fra Såby var mødt frem, mens hjemmeholdet fik støtte fra godt 35 tilhængere.

Kampen begyndte med et højt pres fra Bramsnæs´ forreste kæder som tvang Såby til at sende lange bolde frem til deres angribere. Det var en taktik, som skulle vise sig at blive anvendt igennem meget af kampen.

Efter et par chancer fra Bramsnæs lykkedes det for Oliver Christensen efter 23 minutter at score et uskønt, såkaldt "kraftmål" hvor bolden blev løbet i mål af ren beslutsomhed.

Ikke længe efter fik Såby udlignet af Mathias Nielsen, som i en dødboldsituation og i uopmærksomhed fra forsvaret fik scoret fra bagstolpen.

I 2. halvleg sad Såby på mere af spillet men det var anfører og tømrermester Emil Sylvest Nilausen fra Bramsnæs som trods sin højde fik scoret til 2-1 på hovedstød.

Udligningen til 2-2- for Såby faldt i det ´86 minut af Mikkel Madsen, som i tumulten i Bramsnæs´ forsvar fra mållinjen fik sendt bolden i målets nettag.

Tumulten aftog ikke efter scoringen, idet to Såby-spillere puffede målmand, Tobias Jensen omkuld da de ville have bolden og sætte spillet i gang i jagten på en sejr. Det førte til en ophedet debat om spillets regler og etik.

Blot 4 minutter senere blev der uddelt et direkte rødt kort til Wissam Khalil Ibrahim, som dommeren skønnede havde slået bagerste mand fra Bramsnæs.

Alle uoverensstemmelser blandt spillerne, hvoraf flere selvfølgelig kendte hinanden, var dog væk, da dommeren fløjtede kampen af til resultatet 2-2.

Utilfreds assistent
Udover modstanderne måtte spillerne undervejs i opgøret kæmpe med en hel del græs på banen, hvilket efterfølgende har fået hjemmeholdet til at rette en appel direkte til Lejre Kommune.

- Klubben påskønner, at Lejre Kommune efter græsslåning river det afslåede græs, men at klubben ville foretrække at dette blev gjort i løbet af sæsonen, som er tilfældet i de større byer som eks. Lejre og Hvalsø, i stedet for i sommerferien hvor banerne står tomme, lyder opfordringen fra Bramsnæs assistenttræner Bo Eriksen.

I den mere positive afdeling lyder der et opråb til lokalområdet fra Bramsnæs-anfører Emil Sylvest Nilausen- - Vi håber at lokalsamfundet igen vil støtte klubben igennem sponsorater og andre tiltag, siger anføreren, der selv har købt plads på de nyligt reparerede bannerpladser til sin tømrervirksomhed Løfwall & Nilausen. Tidligere har klubben indsamlet penge på bl.a. Roskilde Festivalen og støtten har tidligere gået til bl.a. at fastholde og motivere yngre rækker med ture og træningsophold.

Bramsnæs FB, møder næste gang TFC Odsherred på udebane d. 5. juni kl. 15:30.

Samme møder Såby Rørvig på hjemmebane kl. 14.

Tip os


mcred@sn.dk

Er du tryg ved ikke at skulle gå med mundbind mere?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk