11. august 2020
En række af de faste stafet-indslag såsom åbningsceremonien og lysceremonien optages i år fra Dorte Kiilerichs hjem ved Lyndby og sendes på Stafet For Livet Borrevejles facebookside. Her ses sekretariatslederen sammen med stafettens formand Torkil Werner Jørgensen. Foto: Holger Vincents.
En række af de faste stafet-indslag såsom åbningsceremonien og lysceremonien optages i år fra Dorte Kiilerichs hjem ved Lyndby og sendes på Stafet For Livet Borrevejles facebookside. Her ses sekretariatslederen sammen med stafettens formand Torkil Werner Jørgensen. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borrevejle-stafet og Lejre Erhvervsforum i samarbejde: - En ren win-win-situation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borrevejle-stafet og Lejre Erhvervsforum i samarbejde: - En ren win-win-situation
Opdateret 09. juli 2020 kl. 12:20
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 09. juli 2020 kl. 06:07
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre Kommune: Det lokale erhvervsliv sikres et unikt udstillingsvindue, mens deltagerne kan se frem til adskillige overraskelser undervejs.

Sådan lyder ræsonnementet bag et nyt samarbejde mellem Stafet For Livet Borrevejle og Lejre Erhvervsforum, der skal gøre dette års corona-udgave af stafetten til en helt særlig oplevelse.

- Tanken er at skabe en ren win-win-situation, siger Torkil Werner Jørgensen, formand for Stafet For Livet Borrevejle, der skydes i gang lørdag den 22. august kl. 11 og slutter 24 timer senere.

- I stafettens første to år har vi nydt godt af opbakningen fra det lokale erhvervsliv i form af flotte donationer, og i år har vi (Stafet For Livet Borrevejle red.) så valgt at melde os ind i Lejre Erhvervsforum for at styrke det positive samarbejde, uddyber Torkil Werner Jørgensen om motionseventen, der løber af stablen til fordel for Kræftens Bekæmpelse.

Gå hvor du vil
På grund af covid-19 vil Stafet For Livet Borrevejle 2020 ikke have en fast fysisk base på Efterskolen Lindenborg, som det har været tilfældet de to foregående år. I stedet kan man være med ligegyldigt, hvor man befinder sig i Danmark eller verden for den sags skyld, så længe man tilmelder sig og betaler de 100 kroner via stafettens hjemmeside.

Derudover har stafettens frivillige udarbejdet 22 ringruter spredt ud over hele Lejre Kommune, som deltagerne kan prøve kræfter med under hele stafetdøgnet.

Overraskelser i vente
På otte af ruterne vil der være mulighed for at tilmelde sig en guidet tur, så man kan blive klogere på de pågældende områder undervejs. Det er samtidig på disse otte ture, at Lejre Erhvervsforums medlemmer er udset til at skulle spille en nøglerolle i form af en række overraskelser, der skal give deltagerne noget ekstra med hjem fra det velgørende tilløbsstykke.

- Vi har mange små lokale virksomheder i Lejre Kommune, der er kendetegnet ved, at de har noget på hjerte og er gode til at fortælle en historie. Derfor håber jeg, at mange lokale erhvervsdrivende har lyst til at stille op til Stafet For Livet Borrevejle 2020 og dermed være en positiv overraskelse i verdens største bevægelse mod kræft og samtidig sikre deres egen forretning et unikt udstillingsvindue, fortæller Dorte Kiilerich, sekretariatsleder i Lejre Erhvervsforum, der allerede nu melder om interesse fra virksomhederne.

Kiilerich på talerstolen
Erhvervsorganisationens leder har selv haft kræften tæt inde på livet for to et halvt år siden, hvor hun mistede sin ægtefælle til sygdommen. Under årets udgave af Stafet For Livet Borrevejle vil Dorte Kiilerich derfor også gå på talerstolen i forbindelse med stafettens traditionsrige lysceremoni, der ligesom flere af de øvrige stafet-indslag vil blive transmitteret på Stafet For Livet Borrevejles facebookside.

- Jeg vil blandt andet tale om, hvordan man kan få styrket sit livsmod, når man møder folk, der enten lever med kræft eller har overvundet sygdommen. Det er et meget personligt budskab, og det kan en lysceremoni godt lægge rum til, siger Dorte Kiilerich om sit bidrag til det digitale fællesskab under stafetten.

I skrivende stund er 88 deltagere fordelt på 13 hold tilmeldt Stafet For Livet Borrevejle 2020, og Torkil Werner Jørgensen håber, at endnu flere vil stille til start og dermed støtte det gode formål.

- Vi har et hold, der er med fra Ishøj, og to hold fra Roskilde, og det understreger bare, at lige meget hvor du befinder dig i verden, kan du være med i Stafet for Livet Borrevejle 2020. Derfor håber jeg også, at mange har lyst til at deltage, siger Torkil Werner Jørgensen.

Fakta: Stafet For Livet Borrevejle 2020

På grund af covid-19 er årets udgave gennemføres stafetten på en anden måde.

Datoen er fortsat lørdag d. 22. august kl. 11.00 - søndag d. 23. august kl. 11.00.

Tilmelding af hold, deltagere og fightere samt køb af lysposer sker fortsat på: https://www.stafetforlivet.dk/stafet/borrevejle

I år går eller løber de enkelte deltagere og hold på egen hånd i hele Lejre Kommune - eksempelvis på Stafet For Livet Borrevejles ruter. Se de 22 ruter og print rutekortene ud på stafettens hjemmeside.

Åbningsceremonien, lysceremonien og afslutningsceremonien gennemføres online på stafettens facebookside. Her vil fighterne, der er stafettens æresgæster også blive hyldet.

Tip os


mcred@sn.dk

Dansk Folkeparti vil stoppe forhøjelse af pensionsalder ved 70 år. Er det en god idé?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk