28. februar 2020
Axel byder borgmesteren velkommen.
Axel byder borgmesteren velkommen.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmesteren lykønskede Aksel

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmesteren lykønskede Aksel
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. august 2019 kl. 14:53
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

TØLLØSE: Torsdag den 15. august havde Axel Sejer Jensen indbudt til Brunch i Tølløsehallen i anledning af sin 100 års fødselsdag.

Cirka 100 personer havde taget imod indbydelsen, heraf mange familiemedlemmer samt naboer, repræsentanter for Lokalhistorisk Forening og medlemmer af Tølløse Baptistmenighed.

Fødselaren bød velkommen, og der var en række taler og andre indslag, først og fremmest var der sang og flere muntre taler fra medlemmer af familien.

Fra Tølløse Lokalhistoriske Forening talte Marina Wijngaard, og hun sluttede sin tale med at udnævne Axel til æresmedlem af foreningen.

Fra Tølløse Baptistmenighed bragte Kurt Gjerrild en hilsen, der blandt andet indeholdt en stor tak for Axels aktive indsats gennem 30 år på et af kirkens rengøringshold, et job, som Axel umiddelbart før sommerferien havde sagt fra sig. "Man skal jo holde op, mens legen er god - for at nyde de sidste livsår", som Axel havde sagt.

Holbæk kommunes borgmester, Christina K. Hansen, deltog i en stor del af festen, og hun holdt en tale, der blandt andet indeholdt en stor tak til Axel for, at han efter 40 års arbejde i København, var vendt hjem til sin hjemegn igen for 30 år siden, blandt andet for at bidrage med sin lange og grundige historiske viden.

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk