24. januar 2021
- Vi har en årlig pulje til formålet på 5,6 millioner kroner om året, mens vi lige nu har omkring 200 ønsker til projekter liggende, siger fra Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S). Foto: Peter Andersen.
- Vi har en årlig pulje til formålet på 5,6 millioner kroner om året, mens vi lige nu har omkring 200 ønsker til projekter liggende, siger fra Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S). Foto: Peter Andersen.
Foto: Peter Andersen
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borgmester: Mange om buddet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borgmester: Mange om buddet
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 19. maj 2020 kl. 09:41
Af Holger Vincents

Lejre Kommune: Lejres borgmester Carsten Rasmussen (S) siger til Mediecentret, at han forstår Kattinge-borgernes bekymring, men at der er mange om buddet, når det kommer til at prioritere trafiksikkerhed.

arrow Læs også: Bylaug i opråb: Trafik truer vores børns sikkerhed

- Hvis folk føler utryghed, så er der en udfordring, siger Carsten Rasmussen og fortsætter:

- Vi har en årlig pulje til formålet på 5,6 millioner kroner om året, mens vi lige nu har omkring 200 ønsker til projekter liggende. Et overslag kunne lyde, at hvis vi skulle gennemføre dem alle sammen, ville det kræve i omegnen af 150 millioner kroner. Det er det spænd, Udvalget for Teknik og Miljø arbejder med, når midlerne skal prioriteres, lyder det fra borgmesteren.

Hvis der er så stort et behov for at gøre noget ved trafiksikkerheden i Lejre Kommune, er det så ikke nødvendigt at sætte puljen op?

- Det er en diskussion, og jeg kan ikke love, at puljen bliver sat op. Men eftersom vi netop har fremrykket mange anlægsprojekter (som følge af coronakrisen, red.), kan jeg håbe, at der bliver flere penge til trafiksikkerhed i de kommende år, siger han.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk