20. januar 2021
Der er god mulighed for en nyde en pause i solskinnet rundt om Skolesøen i Hvalsø, hvor gruppen Frodighed og Samspil har sørget for  spritnye siddepladser. Privatfoto.
gallery icon

Se billedserie

Der er god mulighed for en nyde en pause i solskinnet rundt om Skolesøen i Hvalsø, hvor gruppen Frodighed og Samspil har sørget for spritnye siddepladser. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Borde og bænke klar til brug ved søen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Borde og bænke klar til brug ved søen
Opdateret 26. maj 2020 kl. 11:21
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 21. maj 2020 kl. 10:44

Hvalsø: Der er nu mulighed for at tage en slapper eller sætte sin medbragte madpakke til livs, alt imens man nyder udsigten til Skolesøen i det centrale Hvalsø.

Her har gruppen Frodighed og Samspil, der hører under Bysamarbejdet Hvalsø, netop sørget for, at nye borde og bænke nu står klar til brug.

- Området har længe været lejet ud til en storfamilie af gæs, men vi har opsagt lejekontrakten og bedt dem flytte. Det håber vi så, at de gør. Dernæst håber vi også på, at børn, unge og ældre vil benytte sig af de nye siddepladser rundt om den smukke sø, fortæller de frivillige i Frodighed og Samspil i en pressemeddelelse.

Det er Lejre Kommune, der har finansieret de nye borde og bænke i det naturskønne område, hvor der også er kommet ny beplantning til.

Frodighed og Samspil har selv stået for gartnerarbejdet. Idéen er at skabe liv, vækst og biodiversitet rundt om Skolesøen.

- Vi åbner gerne op for nye initiativer og flere frivillige, der har lyst til at være med i gruppen. Vi mødes ca. en gang om måneden i vinterperioden på Hvalsø Bibliotek (blot ikke her under corona), og du kan tilmelde dig gruppen ved at skrive til Kari Engberg kaen@lejre.dk eller Bjørn Henrichsen bjhe@lejre.dk, lyder opfordringen fra gruppen.

Tip os


mcred@sn.dk

Er det en god idé at indføre bøde eller straf, hvis man ikke vil gå i isolation efter en udlandsrejse?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk