3. august 2021
Holbæk Kommune efterlyser borgernes hjælp til at få overblik over behovet for cykelstier.
Holbæk Kommune efterlyser borgernes hjælp til at få overblik over behovet for cykelstier.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Bøn: Fortæl om dine cykelvaner

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Bøn: Fortæl om dine cykelvaner
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 17. juni 2021 kl. 13:31

Holbæk Kommune: Som et led i udarbejdelsen af cykelstiplanen er der behov for borgernes input. Deres svar skal være med til at afdække, hvor der er størst behov for nye cykelstier med det mål at fremme cyklismen og sikkerhed i trafikken via et sammenhængende, velfungerende og sikkert stinet.

For at få behovet grundigt belyst og få udarbejdet en konkret cykelstiplan, har kommunen blandt andet behov for, at borgerne svarer på et spørgeskema omkring cykelinfrastrukturen i Holbæk Kommune.

Ud af bilerne
- Her skal vi fx blive klogere på borgernes cykelvaner, deres tilfredshed med de nuværende cykelstier og vedligeholdelsen heraf, samt trafiksikkerhed, og hvor der mangler at blive etableret cykelstier. Cykelstiplanen bygger videre på de eksisterende planer og ønsker om nye cykelstier fra dialogmøder med lokalfora og kommunens skoler. Men vi har også brug for at høre den enkelte borgers mening og ønske, fortæller viceborgmester og formand for Udvalget for Klima og Miljø John Harpøth, der også håber på, at en forbedring af forholdene for cyklister kan få flere bilister over på cyklerne, som en del af den grønne omstilling.

Tip os


mcred@sn.dk

Vil du gerne arbejde mere hjemmefra?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk