25. september 2020
blomsterbutik 1
gallery icon

Se billedserie

facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Blomsterbutik udvider i Gevninge

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Blomsterbutik udvider i Gevninge

Udvidet åbningstid og flere ansatte er et resultat af den forrygende start, blomsterbutiken Castillo del Flora har haft og på torsdag er der åbent hus med smagsprøver, konkurrencer og kaffe

Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 27. september 2016 kl. 12:01
Af Susanne Helmo
Tekst og foto: Susanne Helmo

Gevninge: Foruden et sansemekka af blomster og dekorationer i blomsterbutikken i Gevninge, er der også gaveartikler, blomstrede vattæpper, brugskunst, Shabby chicmøbler, lækkerier i form af specialøl fra Kloster, special Rom, is fra Skarø (glutefri) og chokolade.
Og så er der cafe. På smarte jernstole kan man slå sig ned og nyde en kop velbrygget kaffe med bønner fra Copenhagen Cofee Lab og kager er der også, men de er fra Gevninge bageren, for nøgleordet er også samarbejde mellem de erhvervsdrivende i Gevninge.
- Butikken har haft så stor, at vi har haft mulighed for at ansætte mere personale og udvide butikken, fortæller Julie, der er datter af ejerne. Det er Julie, der skal lede butikken sammen med blomsterdekoratør Maja.
Blomsterkurser og strikkecafe
Butikken er medlem af Euroflorist og derfor kan man få bestilt buketter til levering i hele landet og desuden kommer der snart kurser i blomsterbinding. Det er blomsterdekoratør Joensen, der underviser.
- og så lægger vi jo gerne hus til alle de små kreative klubber, vi ved, der er i Lejre, smiler Julie.
Vores aktivitetskalender er klar fra 1.10. og kan både hentes i butikken og følges på Facebook. Tilmeldinger sker i butikken og det blir med max 12 deltagere pr. hold. - Vi glæder os til at vise udvidelsen frem fra på torsdag. Der vil være smagsprøver, gode tilbud og ingen fest uden en konkurrence.

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk