19. september 2019
Karen Duus fra Lejre har netop lanceret sin helt egen hudplejeserie. Privatfoto.
Karen Duus fra Lejre har netop lanceret sin helt egen hudplejeserie. Privatfoto.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Biokemiker lancerer økologisk hudplejeserie

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Biokemiker lancerer økologisk hudplejeserie
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 03. maj 2019 kl. 09:31
Af Holger Vincents
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Lejre: "Vi er blevet opmærksomme på, hvad vores fødevarer indeholder, så det er på tide, at vi gør det samme, når det kommer til vores hudprodukter", siger 38-årige Karen Duus fra Lejre, der netop har lanceret 47K - en økologisk hudplejeserie baseret på økologiske planteolier.

Den lokale iværksætter er uddannet biokemiker med en ph.d. i immunologi og har en baggrund som forsker inden for den farmaceutiske industri.

De seneste år har eksperimenterne dog fået lov til at brede sig til fritiden, hvor Karen Duus har arbejdet intensivt med udviklingen af 47K.

"Da jeg blev gravid, blev jeg for alvor opmærksom på de ingredienserne i de produkter, jeg selv brugte dengang, og så for omkring syv år siden begyndte jeg selv at rode derhjemme i køkkenet", fortæller Karen Duus, der i forbindelse med udviklingsprocessen har haft stor gavn af sin baggrund.

"En stor del inden for kosmetikkens verden er det regulatoriske, som jeg er vant til fra mit arbejde - eksempelvis de krav, der stilles til planteolier. Det andet er så selve produktudviklingen", forklarer Karen Duus.

Mange eksperimenter
Og netop processen i forbindelse med tilblivelsen af 47K har krævet, at både familie og venner har lagt krop til adskillige forsøg gennem årene.

"Der er rigtig mange, jeg må takke for at have prøvet lidt af hvert", afslører skaberen af 47K.

I mellemtiden har eksperimenterne båret frugt, og forrige uge kunne Karen Duus sende to gennemtestede produkter, en ansigtsserum og en renseolie, i handlen på sin hjemmeside og hos den lokale Lejre-frisør Miss T. Flere produkter er allerede på vej, og ambitionen er nu at udvide den økologiske hudplejeserie løbende.

"Jeg håber, at folk i Lejre og omegn tager godt imod produkterne. Jeg har gået og eksperimenteret i en del år, så jeg har virkelig glædet mig til at nå hertil, hvor hudplejeprodukterne er blevet til virkelighed", siger Karen Duus.

Like os på facebook

Tip os


mcred@sn.dk

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk