6. maj 2021
Midt i området var der opstillet borde og bænke, så man kunne hygge sig med vennerne
gallery icon

Se billedserie

Midt i området var der opstillet borde og bænke, så man kunne hygge sig med vennerne
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie fra Tølløse Festival: Et helt særligt fællesskab

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie fra Tølløse Festival: Et helt særligt fællesskab
Opdateret 20. august 2019 kl. 11:24
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 20. august 2019 kl. 11:11
Af Tekst og foto: Susanne Helmo

TØLLØSE: Tølløse - du er en by med overskud, indledte borgmester Christiina K. Hansen sin åbningstale ved årets Tølløse festival i lørdags. Og fortsatte: sådan slutter et af versene i Ragna Eas fine sang "byen hvor vi bor og sådan vil jeg starte min tale til jer i dag, for hvor er I bare for vilde her i Tølløse og hvor er jeg glad for, at jeg må komme og være med til at åbne jeres festival"

arrow Læs også: Publikum trodsede regnvejret til slotskoncert

"I Tølløse har I også et helt særligt fællesskab - nemlig Fælleskab Tølløse, der også står bag jeres dejlige kulturhus, hvor I vandrer ture, spiser sammen og meget mere".

Borgmesteren sluttede med at takke de over 100 frivillige, sponsorerne, der gør det muligt at afholde festivalen og til de mange kunstnere.

"Jeres fællesskab her i byen har saft og kraft og I har overskud og formar at invitere nye borgere med ind i jeres fælleskab".

Tre scener
Reportoiret var stort og velassorteret, og arrangørerne havde taget kritikken til sig fra sidste år, der gik ud på, at der var for lidt underholdning om eftermiddagen. Derfor var der underholdning på tre scener hele dagen med kunstnere lige fra Sine og Frække Rikke, Baggrådens Bolcher til musikundervisning, Marius og Bob-Dylanfortolkninger til aftenens band med The Formænd, Blueskartellet og Never2Late, som borgmesteren morsomt konstaterede var Tølløses ældste boyband.

Der var udskænkning af koldt fadøl og hos Fofu havde de travlt med de nok så berømte flæskestegssandwich og i kageboden havde kagekonerne fra Fællesskab Tølløse bagt, så man skulle tro, at de havde haft besøg af Mette Blomsterberg.

Syndige kager og flæskestegssandwich, hyggeligt fællesskab og i midten af festivalen var opstillet borde og bænke, så man kunne nyde maden ved dem sammen med venner og familien.

Over 100 frivillige
På spørgsmålet om, hvorfor man stiller så mange timer til rådighed som frivillig, står midt om natten og lukker de sidste ud, piller telte ned og rydder op, svarer en af de frivillige: "jamen, man vil jo bare gerne være med til at holde sin by i live".

Vi er tilfredse
Formanden for festivalen Malene Bilgrav Schmidt udtaler, at de har været meget tilfredse med forløbet, at der ikke var problemer af nogen art og at de havde håbet på flere besøgende end de 1500, men at hun også tilskriver det ustadige vejr årsagen.

Tip os


mcred@sn.dk

Planlægger du at holde den kommende sommerferie uden for Danmarks grænser?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk