25. september 2020
Regnen stilnede af omkring klokken 19, hvor Niels Skousen samlede publikum foran kulturnattens store scene. Foto: Holger Vincents.
gallery icon

Se billedserie

Regnen stilnede af omkring klokken 19, hvor Niels Skousen samlede publikum foran kulturnattens store scene. Foto: Holger Vincents.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Kulturnat overkom regnvejr

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Kulturnat overkom regnvejr
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 10. september 2019 kl. 10:42
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

HVALSØ: Selv om regnen i perioder faldt tungt over Hvalsø, så blev Hvalsø Kulturnat fredag den 6. september ifølge arrangørerne alligevel en succes, dog med noget færre deltagere end man - foreningen Hvalsø Kulturnat - havde håbet på.

"Vi havde selvfølgelig satset på masser af sol, men det danske vejr er desværre meget omskifteligt, og vi fik i perioder masser af regn. Det holdt afgjort mange hjemme, lige som det gjorde det ret umuligt for mange af deltagerne i loppemarkedet. Det dæmpede også salget i såvel boder og butikker", siger Palle Bruselius, formand for Hvalsø Kulturnat.

Særligt i timerne op til Hvalsø Kulturnats officielle åbning ved borgmester Carsten Rasmussen (S), stod det ned i stænger.

Det stilnede dog af omkring klokken 19, hvor Niels Skousen med band indtog den store scene ved kroen. Desværre vendte det våde vejr tilbage, og resten af kulturnatten blev derfor præget af perioder med byger.

Hovednavne fyrede den af
Til arrangørernes glæde lykkedes det dog at gennemføre det øvrige musikprogram inklusiv aftenens andet hovednavn Østkyst Hustlers, der gik på scenen klokken 21.

"Selv om vi døjede med regnen, så var der stadig virkelig mange mennesker på gaden, og musikken trak bestemt også folk til, ikke mindst hovednavnene Niels Skousen og Østkyst Hustlers. Begge fyrede godt og grundigt op under stemningen på kropladsen, der var fyldt med mennesker, og folk havde helt afgjort en fest. Også de andre musikalske navne gjorde det godt. Vi modtog på aftenen meget ros fra folk på gaden for et godt arrangement og har også siden fået mange gode og glade tilkendegivelser fra folk, der deltog.

Holdet bag kulturnatten glæder sig også meget over den store støtte, man har fået undervejs", siger Palle Bruselius, der er glad for den store opbakning fra hele lokalområdet.

"Vi vil gerne sige tak til både alle vores sponsorer og til de frivillige, der tog en tørn, så vi kunne få alt til at hænge sammen. Og naturligvis også en stor tak til de mange, der fandt regntøjet og paraplyerne frem og deltog i festen", siger han.

Hvalsø Kulturnats bestyrelse skal nu have lavet regnskab og evalueret årets kulturnat, før forbereldeserne til næste års udgave begynder.

Tip os


mcred@sn.dk

Har debatten om sexisme taget overhånd?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk