16. januar 2021
Klædt i hvidt fra top til tå indtog Bro Sejergaardsskolens idrætshal. Foto: Stanley With/Stanley Photography.
gallery icon

Se billedserie

Klædt i hvidt fra top til tå indtog Bro Sejergaardsskolens idrætshal. Foto: Stanley With/Stanley Photography.
Foto: Stanley With - stan-photo.com
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Billedserie: Bro skabte festen på Sejergaardsskolen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Billedserie: Bro skabte festen på Sejergaardsskolen
Opdateret 29. marts 2019 kl. 13:01
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 29. marts 2019 kl. 12:59
Af Holger Vincents

Tølløse: Samtlige godt 1000 billetter til torsdagens Bro-koncert på Sejergaardsskolen var på forhånd revet væk, og den 22-årige hitmaskine havde da heller ingen problemer med at følge trop og honorere forventningerne hos sit unge publikum. Det er i hvert fald meldingen hos privatskolens musiske chef ovenpå sidste uges festligheder i idrætshallen.

"Vi fik en helt fantastisk aften", lyder det indledningsvist fra musikskoleleder Holger Beck om den fjerde udgave af Sejergaardsskolens forårskoncert.

I år var det først og fremmest børn i alderen 0.- og førsteklasse i selskab med deres forældre, som var mødt op for at høre Bro, der blandt andet står bag 'Hvor er du Bro', 'Er nettet nede' og sidste års monsterhit 'Sydpå'.

"Det er glad musik, han spiller, og derfor blev det også en glad aften, hvor der både blev sunget og danset", uddyber Holger Beck.

Medbragte band
Ifølge musikskolelederen er Bro-koncerten er helt i tråd med Sejergaardsskolens tidligere forårskoncerter, der blandt andet har budt på boybandet Page Four.

"Vi forsøger altid at ramme noget, der er oppe i tiden og som først og fremmest appellerer til de unge, og Bro blev det helt store navn i 2018 med det mest streamede nummer i Danmark ('Sydpå' red.)", forklarer Holger Beck.

Foruden stribevis af populære numre medbragte Bro sit helt eget band til aftenens koncert. En beslutning helt i tråd med koncertarrangørens ønsker.

"Det skulle naturligvis være levende musik, for levende musik er en del af skolens DNA, og den opdragelse vi gerne vil give vores elever. Vi skal kunne se, hvem der spiller", siger Sejergaardsskolens musikskoleleder Holger Beck.

Tip os


mcred@sn.dk

I denne uge begynder VM i håndbold. Tror du det danske herrelandshold kan vinde VM?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk