2. juni 2020
Lokalplanen gør det fortsat muligt at gå hele vejen rundt om søen og forbi det tidligere traktørsted, der også fortsat kan benyttes som traktørsted.
Lokalplanen gør det fortsat muligt at gå hele vejen rundt om søen og forbi det tidligere traktørsted, der også fortsat kan benyttes som traktørsted.
facebook icon twitter icon linkedin icon
print ikon
send til en ven ikon

Send til din ven.

X

Artiklen: Besøgsområde på vej

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Besøgsområde på vej
Lejre Lokalavis & Midtsjællands Folkeblad - 11. oktober 2019 kl. 07:10
Kontakt redaktionen:sndk@sn.dk

Maglesø: Kommunalbestyrelsen i Holbæk har vedtaget Lokalplanen for et besøgs- og udflugtsområde ved Maglesø.

Lokalplanområdet udlægges til besøgs- og udflugtsområde, herunder stier og parkeringsplads med offentlig adgang. For stueplan i ejendommen Maglesøvej 6 fastlægges anvendelsen til restaurant, café og traktørsted, mens 1. sal i ejendommen Maglesøvej 6 kan anvendes til boligformål eller til publikumsorienteret serviceerhverv.

Formålet med kommuneplantillægget og lokalplanen er at sikre offentlig adgang til besøgs- og udflugtsområdet ved Maglesø, herunder til parkeringsplads og stier, samt at sikre en anvendelse af stueplan i ejendommen Maglesøvej 6, der kan understøtte stedet som udflugtsmål.

Planerne blev vedtaget uden væsentlige ændringer til de offentliggjorte forslag.

Området ved Maglesø er et af kommunens vigtigste udflugtsmål. Udarbejdelse af lokalplanlægning for besøgsområdet ved Maglesø sker på baggrund af kommunalbestyrelsens beslutning om at arbejde for en fastholdelse af ejendommen Maglesøvej 6 med en publikumsorienteret funktion i stueplan, fastholdelse af den nuværende parkeringsplads og de rekreative stiadgange i området, samt ønske fra grundejere om mulig etablering af ny større udhusbygning.

Lokalplanen blev vedtaget endeligt af Kommunalbestyrelsen den 14. august 2019 og offentliggjort den 2. oktober 2019.

Tip os


mcred@sn.dk

Alle personer over 18 år har nu muligheden for at bestille en test for coronavirus, selv om de ikke har symptomer. Er det noget du vil benytte dig af?
 

Køb

Artikel eller billede

Skriv til:
abonnement@sn.dk

Nyt om

Navne

Send en e-mail til:
navne@sn.dk